HELLOWEEN: ΕΠΑΝΑΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΚΛΑΣΣΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΔΙΣΚΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ NOISE

Χαράς ευαγγέλια για τους απανταχού… κολοκυθόφιλους, καθώς η Noise Records ανακοίνωσε ότι στις 26 Οκτωβρίου θα είναι διαθέσιμο το Starlight: The Noise Records Collection, ένα limited edition box-set το οποίο θα περιλαμβάνει βινυλιακές επανεκδόσεις όλων των δίσκων που ηχογράφησαν με την Noise οι θρυλικοί Helloween. Μιλάμε ουσιαστικά για όλες τις κλασσικές κυκλοφορίες των Helloween, από το ξεκίνημά τους με τα εδώ και πολύ καιρό εξαντλημένα Helloween και Judas EP’s, το Walls Of Jericho, τα Keeper Of The Seven Keys Part I και II και μια ανανεωμένη έκδοση του The Best, The Rest, The Rare η οποία περιέχει όλα τα άγνωστα και σπάνια κομμάτια των Helloween που ηχογράφησαν υπό την Noise. Μάλιστα για πρώτη φορά όλα τα βινύλια θα είναι διαθέσιμα σε format χρωματιστού βινυλίου.

Οι Helloween δημιουργήθηκαν το 1984 στο Αμβούργο της Γερμανίας και αποτελούν μια από τις πιο επιδραστικές μπάντες που μας έδωσε η Γερμανία, δημιουργώντας σχεδόν μόνοι τους το ιδίωμα του power metal. Ειδικά με τους 2 υπερεπιτυχημένους δίσκους Keeper Of The Seven Keys Part I και II γνώρισαν παγκόσμια επιτυχία, μπαίνοντας στα charts σε Γερμανία, Βρετανία καθώς και τις  Η.Π.Α., όπου περιόδευσαν και με τους Iron Maiden μεταξύ άλλων.

Το 2017 η μπάντα επανασυνδέθηκε με τα πρώην μέλη Kai Hansen και Michael Kiske και ξεκίνησε την περιοδεία Pumpkins United, κάνοντας headline εμφανίσεις σε festivals και στάδια σε όλο τον κόσμο, παίζοντας κομμάτια από αυτούς τους κλασσικούς δίσκους.helloweenstarlightbox_638.jpg

helloweenstarlightbox2_638.jpg

Copyright 2024. All Right Reserved.