HERE COMES THE JUSTICE…FOR ‘’NERGAL’’

Πριν κανά τρίμηνο, κατά την προσφιλή τους συνήθεια, οι αρκούντως Θρησκόληπτες αρχές της Πολωνίας κατηγόρησαν τον front man των συμπατριωτών τους death/black metallers Behemoth, Adam ‘’Nergal’’ Darski. Πιο είναι το έγκλημα του ‘’συνήθη υπόπτου για τους Πολωνούς, ‘’Nergal’’? Κατά την διάρκεια της περιοδείας των Behemoth "Republic Of The Unfaithful" θεωρήθηκε το art work των σκηνικών όσο και το merchandising του σχήματος βλάσφημα και προσβλητικά για το Εθνικό έμβλημα της χώρας, παρουσιάζοντας το παραποιημένο. Τοποθετώντας σε αυτό σύμβολα, που σύμφωνα με το κατηγορητήριο θεωρούνται Σατανιστικά και αντιχριστιανικά, αλλοιώνοντας την ιστορική του σημασία.

 Η υπόθεση παραπέμφθηκε από το γραφείο του εισαγγελέα στο δικαστήριο και οι ‘’Nergal’’ & Maciej G, μέλη του σχήματος κατηγορήθηκαν ότι προωθώντας αυτήν την περιοδεία, γελοιοποιούσαν δημόσια το Εθνικό έμβλημα, και η ποινή για αυτό είναι κάθειρξη ενός έτους. Μαζί τους κατηγορήθηκε, σιγά μην τους γλύτωνε, και ο γραφίστας που συνεργάζονται οι Behemoth, Rafał Wechterowicz.

Τος τελευταίες ώρες ο Adam ‘’Nergal’’ Darski δημοσιοποίησε, μέσω Instagram,  ότι όλες οι κατηγορίες κατέπεσαν  και πρόσθεσε ότι άλλη μια μάχη κερδήθηκε, αλλά πολύ πόλεμο ακόμα.

Καλή δύναμη Adam ‘’Nergal’’ Darski, με τους ανθρώπους που δεν έχουν ιδέα από ελεύθερη βούληση και έκφραση, αλλά και από αδέσμευτη καλλιτεχνική δημιουργία.

ΕΝΑ ΔΥΟ ΤΡΙΑ ΚΑΤΩ Η ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ!!!

Copyright 2024. All Right Reserved.