KERRY KING: ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ AC/DC ΤΟΥ THRASH METAL

Ο κιθαρίστας των SLAYER Kerry King μίλησε σε συνέντευξη του στο Talk Is Jericho και εξήγησε τις σκέψεις του για AC/DC:

“Ακολουθήσαμε το δικό μας μονοπάτι και απλά κολλήσαμε σε αυτό. Το έχω πει εκατομμύρια φορές – νομίζω ότι είμαστε οι AC/DC του Thrash Metal.
Και νομίζω ότι αυτό είναι καλό, γιατί ποτέ μου δεν κατάλαβα τους ανθρώπους που λένε ‘καλοί είναι, αλλά παίζουν τα ίδια’ Εγώ είμαι, ‘Δεν μου αρέσει μία μπάντα επειδή αυτή αλλάζει ύφος, μου αρέσουν μπάντες επειδή ο ήχος τους είναι αυτό που με έκανε να τους ακούσω’
Μου αρέσουν οι Judas Priest επειδή ακούγονται σαν Judas Priest. Κανένας δε μπορεί να ακουστεί σαν τον γαμημένο Rob Halford. Αυτό είναι σημαντικό για μένα. Και οι Maiden – είναι ο Bruce.
Νομίζω ότι πολλές μπάντες γίνονται μεγάλες επειδή έχουν τραγουδιστή με μοναδική χροιά και ταλέντο. Για παράδειγμα δες τον Axl Rose – Οι Guns NRoses είναι από τις μεγαλύτερες μπάντες στον πλανήτη εξαιτίας του, έχουν και πολύ καλά τραγούδια φυσικά.

Αυτό που θέλω να καταλήξω είναι ότι μου αρέσουν οι AC/DC επειδή ακούγονται όπως στον πρώτο τους δίσκο που κυκλοφόρησαν πριν 40 χρόνια. Κάναμε τον ίδιο δίσκο για 35 χρόνια, τους πλησιάζουμε. [γέλια]. Αλλά αυτό είναι ο λόγος που αρέσουμε στον κόσμο. Δε θέλω να είμαι κάτι άλλο, αυτή είναι η μουσική που θέλω να παίζω και ευτυχώς υπάρχουν άνθρωποι που το γουστάρουν”

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη εδώ

Copyright 2024. All Right Reserved.