KING DIAMOND: ΞΕΚΙΝΑ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΤΟΥ ΔΙΣΚΟΥ

Ο άρχοντας του τρόμου επιστρέφει! Έντεκα ολόκληρα χρόνια μετά την κυκλοφορία του τελευταίου του studio δίσκου, του Give Me Your Soul… Please και έχοντας αφήσει πίσω του τα προβλήματα υγείας που τον ταλαιπώρησαν, ο King Diamond επιβεβαίωσε ότι πρόκειται να ξεκινήσει ηχογραφήσεις για έναν νέο δίσκο ενώ ταυτόχρονα σύντομα θα είναι διαθέσιμο ένα νέο Blue-ray/DVD των King Diamond που θα περιέχει ζωντανό υλικό από την περίοδο 2015-2016 και την περιοδεία Abigail In Concert.

Σε συνέντευξη που έδωσε στις 29/3 στον ραδιοφωνικό σταθμό SiriusXM και τον Eddie Trunk, ο King Diamond είπε: «Μόλις τελειώσει το DVD, δηλαδή σε 2 ή 3 εβδομάδες, ο Andy LaRocque θα έρθει από εδώ (στο Frisco, Texas όπου μένει ο King) για να στήσουμε το home studio μου όπου θα ηχογραφήσω όλα τα φωνητικά για τον νέο δίσκο των King Diamond».

Αν και είναι νωρίς να μιλήσουμε για το καθαρά μουσικό κομμάτι, σχετικά με την ιστορία που θα πραγματεύεται ο δίσκος ο King είπε: «Περίπου το 80% της ιστορίας είναι έτοιμο. Αυτή τη φορά θα βάλω μέσα κάποια μοναδικά πράγματα, που αφορούν τους συσχετισμούς που θα μπορείς να κάνεις ακούγοντας συγκεκριμένους ήχους, ήχους που ακούς καθημερινά στην ζωή σου. Είσαι για παράδειγμα έξω και μπορεί να ακούσεις κάποιους συγκεκριμένους ήχους και τότε , σου εγγυώμαι, αν έχεις ακούσει το άλμπουμ θα αναρωτηθείς αν αυτό για το οποίο μίλαγε ο King συνέβη τη στιγμή που άκουσες αυτό τον ήχο».

Πρόσφατα οι King Diamond υπέγραψαν συμφωνία με την 5Β Artist Management, εταιρεία που μεταξύ άλλων εκπροσωπεί τους Megadeth και τους Slipknot, με τον King να αναφέρει ότι «το 2019 θα κάνουμε τις περισσότερες εμφανίσεις από ότι έχουμε κάνει ποτέ μέσα σε έναν χρόνο. Αυτό έχει σε μεγάλο βαθμό να κάνει με το νέο μας management, έναν πολύ καλό ατζέντη και μια καλή δισκογραφική, όλοι γύρω μας κάνουν πολύ καλή δουλειά στο να κάνουν πράγματα να συμβούν, τα οποία δεν θα ήταν δυνατά με τον τρόπο που κάναμε τις δουλειές μας μέχρι τώρα, καθώς κάναμε τα πάντα μόνοι μας. Στην 5Β ήταν έκπληκτοι που φτάσαμε εκεί που φτάσαμε χωρίς ποτέ να έχουμε management. Έπρεπε να τα μάθουμε όλα με τον δύσκολο τρόπο. Τώρα όμως είναι ωραία που γνωρίζουμε πλέον πράγματα και είναι πολύ καλό να βλέπουμε ανθρώπους που έχουν την δύναμη να ανοίξουν πόρτες που εμείς μόνοι μας δεν μπορούσαμε».

Όσο για το επερχόμενο Blue-ray/DVD, ο King Diamond ανέφερε ότι θα περιέχει δύο ολόκληρα shows της μπάντας, ένα σε κλειστό χώρο στην Philadelphia το 2015 και ένα σε ανοιχτό χώρο, συγκεκριμένα στο Graspop Metal Meeting το 2016. Σχετικά με την δημιουργία του είπε: «Ο τρόπος που το βιντεοσκοπήσαμε και κάναμε το editing είναι μοναδικός. Δεν νομίζω ότι οι οπαδοί μας θα έχουν ξαναδεί κάτι παρόμοιο. Σε ολόκληρη την διάρκεια και των 2 περιοδειών βιντεοσκοπούσαμε τους εαυτούς μας χρησιμοποιώντας 9 κάμερες GoPro, κάθε βράδυ, τοποθετώντας τις σε διαφορετικά σημεία: μέσα σε ένα φέρετρο, σε φανάρια που είχαμε πάνω στην σκηνή, στο αμαξίδιο της γιαγιάς, σε κιθάρες, ήταν παντού. Δεν ξέραμε καν που βρίσκονταν κάθε φορά μέχρι να τις δούμε. Το κάναμε αυτό σε 25 shows και μετά κάναμε και τα 2 shows με 9 επαγγελματικές κάμερες επιπλέον. Αυτή τη στιγμή έχουμε ολοκληρώσει κατά 98% το editing και την μίξη στο show της Philadelphia και με έχει αφήσει έκπληκτο, κάθε φορά που παρακολουθώ μερικά κομμάτια από εκεί βλέπω νέα πράγματα που δεν είχα δει πριν».

 

 

Copyright 2024. All Right Reserved.