LACUNA COIL: ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙ

Ένα νέο τραγούδι έδωσαν στην δημοσιότητα οι Ιταλοί Lacuna Coil, μέσα από τον επερχόμενο δίσκο τους με τίτλο Black Anima o οποίος κυκλοφορεί στις 11 Οκτωβρίου μέσω της Century Media. Το κομμάτι είναι το Save Me και μπορείτε να το ακούσετε πιο κάτω.

Η τραγουδίστρια του σχήματος Cristina Scabbia είπε σχετικά με τον δίσκο: «Θα ακουστεί κλισέ αν σας λέγαμε ότι θα είναι βαρύτερος και πιο σκοτεινός αλλά αυτή είναι όντως η αλήθεια. Πιστεύω ότι οι Lacuna Coil δεν έχουν ακουστεί ποτέ βαρύτεροι και πολλοί θα εκπλαγούν καθώς πειραματιστήκαμε με πολλά πράγματα, τόσο σε επίπεδο μουσικής όσο και φωνητικών. Πρόκειται για έναν περίεργο συνδυασμό ήχων που είναι δύσκολο να περιγράψει κανείς. Μάλλον θα πρέπει απλά να το ακούσετε. Όσο για το θέμα του δίσκου, θα περιστρέφεται γύρω από ένα βιβλίο και κάποια άλλα πράγματα για τα οποία δεν μπορούμε να σας μιλήσουμε τώρα.»

Ταυτόχρονα η Scabbia αποκάλυψε ότι αυτή η πολυσυλλεκτικότητα του δίσκου θα αντανακλάται και στα live shows της μπάντας: «Αγγίζουμε διαφορετικά θέματα ενώ και το ύφος των κομματιών διαφέρει, οπότε αυτό θα μας δώσει την ευκαιρία να κάνουμε πολλά διαφορετικά πράγματα πάνω στην σκηνή. Έχουμε πολλές ιδέες για τα shows που θα δώσουμε μετά την κυκλοφορία του δίσκου».

Το tracklisting του Black Anima:

01. Anima Nera

02. Sword Of Anger

03. Reckless

04. Layers Of Time

05. Apocalypse

06. Now Or Never

07. Under The Surface

08. Veneficium

09. The End Is All I Can See

10. Save Me

11. Black Anima

12. Black Feathers (deluxe edition only)

13. Through The Flames (deluxe edition only)

14. Black Dried Up Heart (deluxe edition only)

Αυτό τον καιρό οι Lacuna Coil περιοδεύουν στην Βόρεια Αμερική με τους All That Remains σε μια co-headline περιοδεία, έχοντας μαζί τους τους Bad Omens, Toothgrinder (15/9 – 10/10) και Eximious, Uncured (11-19/10).

lacunacoilblackanimacover.jpg

Copyright 2024. All Right Reserved.