LACUNA COIL: ΔΕ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΠΙΘΑΝΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΜΑΣ

Lacuna Coil Interview with Cristina Scabbia

Με αφορμή τα τρομοκρατικά χτυπήματα που έχουν κατά καιρούς λάβει χώρα σε διάφορες συναυλίες όπως αυτά στο Παρίσι, το Μάντσεστερ και το Λας Βέγκας, και αν αυτές έχουν επηρεάσει τις ζωντανές συναυλίες των Lacuna Coil, δια στόματος Christina Scabbia έρχεται η απάντηση.

«Είναι πραγματικά τρομακτικό γιατί κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί, ούτε σε ένα εκατομμύριο χρόνια, ότι η μουσική ή ένα live θα συνδέονταν με μια τρομοκρατική ενέργεια. Αυτό ήταν που τους παραξένεψε όλους γιατί οι τρομοκρατικές επιθέσεις είναι από μόνες τους απαίσιες αλλά όταν συνδέονται με ένα συμβάν όπου οι άνθρωποι είναι πιο κοντά, περνάνε όμορφα και μοιράζονται θετική ενέργεια, είναι ακόμα χειρότερες. Είναι απίστευτο. Είναι πραγματικά δύσκολο να πιστέψεις ότι θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο.»

Η Christina πρόσθεσε στη συνέχεια «Δε φοβάμαι όχι γιατί ειμαι φαντασμένη αλλά πιστεύω στη μοίρα, ξέρω ότι ανά πάσα στιγμή θα μπορούσε να τελειώσει η ζωή μου κι έτσι θέλω να απολαμβάνω το κάθε δευτερόλεπτο, να προσπαθώ να μοιράζω θετική ενέργεια γύρω μου και να κάνω τους ανθρώπους γύρω μου να αισθάνονται καλά. Δε μπορώ να μαντέψω τι θα συμβεί στο μέλλον, ελπίζω τίποτα σαν αυτό ξανά, όχι μόνο σε συναυλία αλλά ποτέ.»

Copyright 2024. All Right Reserved.