LAMB OF GOD: ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ SLAYER ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΚΑΙ ...

Ο τραγουδιστής των LAMB OF GOD Randy Blythe μίλησε στον Greg Prato του Long Island Pulse σχετικά με την καλοκαιρινή περιοδεία του συγκροτήματος ως support στους SLAYER. Ερωτηθείς εάν είναι δύσκολο να ανοίγεις για τους μυθικούς California thrashers ο Blythe απαντά: "Για εμάς? Όχι. Και θα σου πω γιατί. Η πρώτη κανονική περιοδεία που κάναμε ήταν μαζί με τους GWAR. Και για τους GWAR fans… Αυτοί μπορούν να είναι τόσο παθιασμένοι και αδυσώπητοι όσο οι SLAYER fans. Αν τους δώσεις μια ευκαιρία, αν μυριστούν αδυναμία, θα επιτεθούν. Και το μόνο που θα ακούς θα είναι, 'GWAR! GWAR! GWAR!' Είναι σίγουρα η ίδια κατάσταση με τους SLAYER — θα αρχίσουν να ψέλνουν 'SLAYER!' μέχρι να σε διώξουν από τη σκηνή, αν δεν τους καταφέρεις. Όταν πήγαμε στην περιοδεία με τους GWAR… ξέραμε ότι είναι έτσι, οπότε παίξαμε σε ταχύτητα σπασίματος σβέρκου, τρία με τέσσερα τραγούδια στη σειρά. Ούτε καν τους δώσαμε την ευκαιρία, κανένα κενό ανάμεσα στα τραγούδια που θα τους έδινε την ευκαιρία να αρχίσουν να ψέλνουν. Και αυτό κατά κάποιο τρόπο αυτή η χτύπα το σκληρά και επιθετικά προσέγγιση μας έμεινε.

Περιοδεύοντας στη Γερμανία και ανοίγοντας για τους SLAYER… αυτό ήταν ενδιαφέρον. Δεν μας έψαλαν εκτός σκηνής αλλά εκείνη την εποχή οι Γερμανοί SLAYER fans ήταν εκεί για τους SLAYER. Είναι σαν τους γρύλους. Σε κοιτάνε σαν να σου λένε (λέει με Γερμανική προφορά), 'Γιατί δεν είστε οι SLAYER? Είμαστε εδώ για να δούμε τους SLAYER?' [O εικονολήπτης μας έφτιαξε και ένα χαρακτήρα με το όνομα, Βαρόνος Βον Κανείς Δεν Νοιάζεται - Baron Von Nobody Cares. Ήταν ένας Γερμανός που καθόταν, κοιτούσε και έλεγε, Αχ! Δεν είστε οι SLAYER.'

Όταν ανοίγεις για ένα συγκρότημα σαν τους SLAYER, πρέπει να είσαι και να φαίνεσαι σίγουρος για σένα και να βαράς σκληρά! Και αυτό κάναμε και εμείς από την αρχή και μας έχει πάει καλά. Δεν μπορείς να είσαι νωθρός ή να χαλαρώνεις όταν παίζεις με τους SLAYER, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Οι fans τους … Μόνο ο θεός ξέρει τι θα σου κάνουν. [Γέλια]"

Η περιοδεία των LAMB OF GOD με τους SLAYER και τους BEHEMOTH ξεκίνησε στις 12 Ιουλίου στο Bemidji, Minnesota και θα ολοκληρωθεί στις 20 Αυγούστου στο Phoenix, Arizona.

Copyright 2024. All Right Reserved.