LIPS: ΟΙ ANVIL ΕΜΕΙΝΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΧΑΡΗ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥΣ

"Δεν είμαι ο τύπος των επετείων" Αυτή την απάντηση έδωσε ο Lipps  όταν ρωτήθηκε αν προτίθεται να κάνει κάτι  για τα 40 χρόνια των Anvil και συνέχισε : "Για να είμαι ειλικρινής δε τα πάω καλά με το ημερολόγιο. Πιστεύω οτι όσο πιο πολύ το κοιτάς τόσο πιο γρήγορα γερνάς. Μετράς γερνάς ! Όποτε δε μετράω ! Εντάξει είναι 40 χρόνια ωραίο νούμερο. Τα τελευταία 40 χρόνια είναι σαν ένα μεγάλο album και περιοδεία."

Σε οτι έχει να κάνει με τα highlights αυτών των δεκαετιών : " Δεν υπήρξαν ιδιαίτερα highlights. Η μπάντα πάλεψε ανάμεσα στα 'Metal On Metal' και 'Forged In Fire' . Αλήθεια είναι οτι το 'Forged In Fire' ξεχάστηκε γρήγορα από τον τύπο. Νοιώσαμε δοξασμένοι στο  'Hard And Heavy' αλλά και αυτό δεν κράτησε πολύ. Στην πραγματικότητα δεν υπήρξαν πολλές μεγάλες στιγμές αλλά μια διαρκής πάλη μέχρι σήμερα. Ο κόσμος μιλάει για δοξασμένες μέρες αλλά για εμάς δεν υπήρξε αρκετή δόξα. Δεν πουλήσαμε ποτέ εκατομμύρια δίσκους απλά ήμασταν support στους Μotorhead. Αυτό ήταν οτι καλύτερο για εμάς. Κάναμε κάποια show στην Ιαπωνία , ήταν μεγάλα αλλά για εμάς υπήρχε μόνο ένα 40λεπτο set ως support γκρουπ. Είναι αυτό μεγάλη στιγμή ;

Η μεγαλύτερη αναγνώριση ήρθε με το ντοκιμαντέρ 'Anvil: The Story Of Anvil'. Ακόμα και στον Καναδά είναι δύσκολα να αποδεχτεί ο κόσμος οτι είμαστε ακόμα εκεί. Για να σε αποδεχτούν πρέπει να κάνεις διεθνή καριέρα. Αν κάτι κράτησε την μπάντα είναι οι οπαδοί που με τα χρήματα και την υποστήριξη τους κράτησαν την μπάντα ζωντανή ως τώρα. Δεν έχει σημασία τι λέει κάποιος ή τι λέει η εταιρεία αυτό που μετράει είναι τι λένε οι οπαδοί των Anvil ! Είμαι και εγώ μεταλάς και κρίνω τη μουσική μου παράλληλα με την μουσική που ακούω. Είμαι ακόμα εδώ 40 χρόνια μετά, εταιρείες που δεν μας πίστεψαν έχουν φύγει προ πολλού ."

Copyright 2024. All Right Reserved.