LIZZY BORDEN: ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΜΕ ΝΕΟ ΔΙΣΚΟ

Στις 15 Ιουνίου ο Lizzy Borden θα κυκλοφορήσει τον πρώτο του δίσκο μετά από 11 χρόνια και το Appointment With Death. Ο δίσκος θα κυκλοφορήσει μέσω της Metal Blade και θα τιτλοφορείται My Midnight Things. Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε και το ομώνυμο πρώτο single  του δίσκου.  Αναφερόμενος στην μακρά αποχή του από την δισκογραφία, ο Lizzy Borden είπε: «Παρόλο που παραμείναμε απασχολημένοι περιοδεύοντας σε όλο τον κόσμο, μου έλειψε η ηχογράφηση ενός δίσκου. Βλέπω αυτό τον δίσκο σαν ένα νέο ξεκίνημα, πάτησα το κουμπί της επανεκκίνησης στην καριέρα μου».

Παρουσιάζοντας 3 demo κομμάτια ο Lizzy Borden κατάφερε να έρθει σε συμφωνία με την Metal Blade Records, ενώ επέλεξε να κάνει ο ίδιος την παραγωγή του My Midnight Things, έχοντας δίπλα του σαν συμπαραγωγό τον Joey Scott, ο οποίος ηχογράφησε επίσης και τα τύμπανα στον δίσκο. Σχετικά με αυτό είπε ο Lizzy Borden: «Ήξερα τι ακριβώς ήθελα να κάνω και είχα αμφιβολίες για το αν θα έβρισκα έναν παραγωγό που θα μπορούσε να το καταλάβει αυτό. Η προσέγγισή μου είναι πολύ διαφορετική από όσα συμβαίνουν στον σημερινό ήχο».

Η μίξη του My Midnight Things έγινε από τον Greg Fidelman (Metallica, Black Sabbath, Adele, U2) και το mastering από τον Tom Baker (David Bowie, Rob Zombie, Marilyn Manson, Tom Petty).

Μετά την κυκλοφορία του δίσκου ο Lizzy Borden σχεδιάζει να βγεί άμεσα σε περιοδεία. Όπως είπε: «Έχω ήδη αρχίσει να δουλεύω πάνω στο show του my Midnight Things και πραγματικά ανυπομονώ να παίξω αυτά τα κομμάτια ζωντανά. Υπάρχουν τόσοι πολλοί ταλαντούχοι μουσικοί εκεί έξω, είμαι σίγουρος ότι θα βρώ τους σωστούς μουσικούς για να μοιραστούν την σκηνή μαζί μου για το νέο show, το οποίο με βάση τα όσα έχουν συζητηθεί μέχρι τώρα, θα είναι το καλύτερο show που έχω κάνει ποτέ. Πραγματικά νιώθω έναν νέο ενθουσιασμό που δεν είχα νιώσει εδώ και χρόνια. Τα καλύτερα έρχονται».

Το tracklisting του My Midnight Things:

01. My Midnight Things

02. Obsessed With You

03. Long May They Haunt Us

04. The Scar Across My Heart

05. A Stranger To Love

06. The Perfect Poison

07. Run Away With Me

08. Our Love Is God

09. My Midnight Things (Reprise)

10. We Belong To The Shadows

Μπορείτε να προπαραγγείλετε τον δίσκο στο metalblade.com/lizzyborden όπου είναι διαθέσιμος σε πολλά και διάφορα formats.

lizzybordenmymidnight.jpeg

Copyright 2024. All Right Reserved.