MACHINE HEAD: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΝΕΑ ΜΕΛΗ

Οι Machine Head ανακοίνωσαν τα 2 νέα μέλη τα οποία πρόκειται να παίξουν με την μπάντα στο πρώτο σκέλος της επετειακής (για τα 25 χρόνια του ντεμπούτου δίσκου της μπάντας Burn My Eyes) περιοδείας, η οποία ξεκινάει στις 5 Οκτωβρίου από το Freiburg της Γερμανίας και θα συνεχιστεί σε όλη την Ευρώπη, κλείνοντας στις 8 Νοεμβρίου στο Δουβλίνο. Πρόκειται για τον Πολωνό κιθαρίστα Waclaw “Vogg” Kieltyka (Decapitated) και τον Βρετανό ντράμερ Matt Alston (Devilment, Eastern Front).

Οι εμφανίσεις των Machine Head σε αυτή την περιοδεία αναμένεται να είναι χορταστικές, τόσο λόγω διάρκειας όσο και λόγω concept, καθώς το 3ωρο(!) show θα χωρίζεται σε 2 μέρη. Στο πρώτο μέρος η μπάντα θα παίξει κλασσικά κομμάτια της από όλη την δισκογραφία της πλην Burn My Eyes, ενώ στο δεύτερο μέρος τους Rob Flynn (φωνητικά/κιθάρα) και Jared MacEachern (μπάσο) θα πλαισιώσουν τα αρχικά μέλη της μπάντας Chris Kontos (τύμπανα) και Logan Mader (κιθάρα), σύνθεση με τη οποία η μπάντα θα παρουσιάσει για πρώτη φορά ολόκληρο το Burn My Eyes.

Ο Flynn μίλησε πρόσφατα για την απόφασή του να μορφοποιήσει με αυτό τον τρόπο το show, με ουσιαστικά 2 διαφορετικά lineups. Όπως είπε: «Όσο το συζητούσαμε με τον Logan, τον Chris και τον Jared, τους εξήγησα ότι δεν μπορούσα να φανταστώ μια συναυλία των Machine Head χωρίς κομμάτια όπως τα Halo, Imperium, Aesthetics Of Hate, From This Day, The Blood The Sweat The Tears, Now We Die, ή ακόμα και το Catharsis. Έπρεπε να σκεφτούμε πως θα το κάνουμε να λειτουργήσει. Ήθελα να τιμήσω τον Logan και τον Chris χωρίς να τους βάλω να μάθουν άλλα 40 κομμάτια. Θα είναι περίεργο, θα είμαστε πολλά άτομα σε αυτή την περιοδεία! Αλλά θα είναι τέλεια. Νομίζω θα είναι κάτι σαν ένα τσίρκο. Θέλω πραγματικά να αποτίσω φόρο τιμής στα παιδιά που ήταν εκεί από την αρχή και έχτισαν αυτή τη μπάντα μαζί μου. Νομίζω ότι θα ρίξουμε το internet!»

Τόσο ο Kontos όσο και ο Mader αποχώρησαν από τους Machine Head το 1997, ο πρώτος πριν την κυκλοφορία του δεύτερου δίσκου της μπάντας The More Things Change και ο δεύτερος αμέσως μετά την κυκλοφορία του δίσκου.

Copyright 2024. All Right Reserved.