METALLICA: 28 ΜΑΡΤΙΟΥ ΤΟ 2ο 'ALL WITHIN MY HANDS' CONCERT

Metallica: All Within My Hands (AWMH Helping Hands Concert - November 3, 2018)

To δεύτερο ετήσιο "All Within My Hands Foundation Helping Hands Concert And Auction" των METALLICA θα διεξαχθεί τελικά 28 Μαρτίου στο Masonic του San Francisco, California. Όπως και το περσινό θα είναι μια γιορτή της λειτουργίας του μη κερδοσκοπικού ιδρύματος των METALLICA All Within My Hands, που ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2017 προκειμένου να δημιουργήσει αυτοσυντηρούμενες κοινότητες με στόχο θέματα όπως η σίτιση, η εκπαίδευση εργατικού δυναμικού αλλά και η ενθάρρυνση του εθελοντισμού.  

Όπως αναφέρει το συγκρότημα στην ανακοίνωσή του: "Σημειώστε στα ημερολόγια σας την ημερομηνία και σας περιμένουμε για να σας ενημερώσουμε για τις δράσεις μας από την ίδρυση του All Within My Hands το 2017, τις φιλανθρωπίες που στηρίξαμε και την δουλειά που κάνουμε στις τοπικές κοινωνίες ενώ θα κλείσουμε τη βραδιά ανεβαίνοντας στη σκηνή και δίνοντας μια live performance."

Το πρώτο "All Within My Hands Foundation Helping Hands Concert And Auction" είχε πραγματοποιηθεί το Νοέμβρη του 2018.

Μαζί με τις ακουστικές versions κάποιων κλασσικών τραγουδιών των METALLICA η μπάντα διασκεύασε τα κλασσικά DEEP PURPLE "When A Blind Man Cries", NAZARETH "Please Don't Judas Me", BLUE ÖYSTER CULT "Veteran Of The Psychic Wars" και του Bob Seger το "Turn The age".

awmh.jpg

Το event συγκέντρωσε 1.3 εκατομμύρια δολάρια — που έγιναν δωρεά σε τράπεζες τροφίμων σε πόλεις που είχε περιοδεύσει η μπάντα με την "WorldWired" tour αλλά και προσεκτικά επιλεγμένα κοινοτικά κολέγια σε όλη τη χώρα. Το All Within My Hands υποστηρίζεται στη δράση του από την American Association Of Community Colleges και το Feeding America.

Τους έξι πρώτους μήνες λειτουργίας του το ίδρυμα έχει προσφέρει περισσότερα από $750,000 σε τοπικές τράπεζες χρημάτων σε όλο τον κόσμο — μια πρακτική που το ίδρυμα και η μπάντα συνέχισαν τόσο στην Βορειοαμερικανική όσο και την Ευρωπαϊκή περιοδεία της.

Θυμίζουμε ότι πρόσφατη έρευνα αποκάλυψε ότι σύμφωνα με την δημοσίευση της μουσικής βιομηχανίας Pollstar, οι METALLICA έχουν πουλήσει περισσότερα από 22 εκατομμύρια εισιτήρια από το 1982, κερδίζοντας περισσότερα από 1,4 δισεκατομμύρια δολάρια. Αυτό τοποθετεί τους θρύλους του thrash "ακριβώς πίσω" από τους U2 σε πωλήσεις εισιτήριων, αλλά μπροστά από τους AC/DC, GUNS N' ROSES και OZZY OSBOURNE.

Copyright 2024. All Right Reserved.