MICHAEL SCHENKER FEST: ΝΕΟ VIDEO ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ RESURRECTION

Οι Michael Schenker Fest, το νέο μουσικό όχημα του κιθαρίστα Michael Schenker (UFO, M.S.G., Michael Schenker’s Temple Of Rock) που περιλαμβάνει τους μουσικούς Chris Glenn (μπάσο), Ted McKenna (τύμπανα) και Steve Man (κιθάρα/πλήκτρα), τον Doogie White (φωνητικά) καθώς και 3 πρώην τραγουδιστές των M.S.G., τους γνωστούς και μη εξαιρετέους Gary Barden, Graham Bonnet και Robin McAuley, έδωσαν στην δημοσιότητα ένα νέο videoclip για το κομμάτι Take Me To The Church, μέσα από το φετινό ντεμπούτο τους με τίτλο Resurrection. Tα γυρίσματα έγιναν κατά το πρόσφατο ταξίδι της μπάντας στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας.

Ο Michael Schenker είπε σχετικά: «Κυκλοφορήσαμε ένα νέο video για το Take Me To The Church μέσα απο το Resurrection. To video γυρίστηκε σε μια παλιά εκκλησία στην Αγία Πετρούπολη, όπου δώσαμε και ένα show το ίδιο βράδυ, το οποίο επίσης αποτυπώθηκε σε video. Η όλη διαδικασία ήταν μια ενδιαφέρουσα εμπειρία. Το ρωσικό κοινό ήταν επίσης εξαιρετικό.»

Ο Doogie White από την πλευρά του συμπλήρωσε: «Το Take Me To The Church ήταν μια προφανής επιλογή, καθώς έχει βρεί τρομερή ανταπόκριση τόσο από τους φίλους μας στις ζωντανές εμφανίσεις όσο και από τους κριτικούς, οπότε αποφασίσαμε να το δοκιμάσουμε και να κάνουμε ένα video για το κομμάτι. Αυτό ήταν το πρώτο από τα 3 κομμάτια που γράψαμε με τον Michael για το Resurrection, συνεχίζοντας την συνεργασία που ξεκινήσαμε με τους Temple Of Rock.

Είναι πάντα ενδιαφέρον να βλέπεις το πώς ερμηνεύουν άλλοι τους στίχους σου και τους δίνουν ζωή οπτικά. Ξέραμε επίσης ότι οι οπαδοί θα ήθελαν να δούν ζωντανά αποσπάσματα με τα μέλη της μπάντας. Προσθέσαμε και κάτι από αυτό. Οπότε, αφού παρακολουθήσεις το video και μάθεις τους στίχους, μπορείς να τραγουδήσεις μαζί μας όταν έρθουμε στην πόλη σου.»

Μετά την ολοκλήρωση της τρέχουσας περιοδείας στην Ιαπωνία (όπου σημειωτέον ο Schenker δεν έπαψε ποτέ να είναι μεγάλο – εμπορικά- όνομα), οι Michael Schenker Fest θα περιοδεύσουν τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο στην Ευρώπη με την ίδια σύνθεση που αναφέραμε παραπάνω, συνεχίζοντας την προώθηση του Resurrection που κυκλοφόρησε στις 2 Μαρτίου μέσω της Nuclear Blast, σε παραγωγή του Michael Voss-Schon και περιλαμβάνει guest συμμετοχές από τους Kirk Hammet, Wayne Findlay και Michael Voss-Schon.

Copyright 2024. All Right Reserved.