MOTORHEAD: ΧΩΡΙΣ... ΑΣΤΕΡΙΣΚΟ Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ R N' R HALL OF FAME

Συνέχεια αλλά με θετική κατάληξη είχε το θέμα που δημιουργήθηκε με την φετινή υποψηφιότητα των Motorhead για εισαγωγή στο Rock N’ Roll Hall Of Fame. Όπως είχε γίνει γνωστό πριν μερικές μέρες, η υποψηφιότητα της μπάντας θα αφορούσε μόνο την «κλασσική» σύνθεση/περίοδο, δηλαδή πέρα από τον Lemmy τους επίσης εκλιπόντες “Fast” Eddie Clarke (κιθάρα) και Phil Taylor (τύμπανα), παραβλέποντας την άνω των 25 ετών θητεία των τελευταίων και 2 μακροβιότερων μελών της μπάντας μετά τον Lemmy, του Phil Campbell (κιθάρα) και του Mikkey Dee (τύμπανα) δηλαδή.

Ωστόσο, μετά την έντονη αντίδραση των δύο τελευταίων αλλά και την γενική κατακραυγή των οπαδών της μπάντας, το  Rock N’ Roll Hall Of Fame βρήκε ευτυχώς τα ανακλαστικά  να αλλάξει την απόφασή του και να συμπεριλάβει και τους δύο στην υποψηφιότητα της μπάντας για το 2020. Η αλλαγή αυτή έφερε ικανοποίηση στην οικογένεια των Motorhead, με την ακόλουθη ανακοίνωση να ανεβαίνει στο Twitter της μπάντας: «Ευχαριστούμε όλους όσους είπαν δυνατά την γνώμη τους. Ευχαριστούμε το Rock Hall που άκουσε και συμπεριέλαβε τον Phil και τον Mikkey. Ένας για όλους και όλοι για έναν!»

5d3830131372f.jpg

Το Rock N’ Roll Hall Of Fame ανανέωσε λοιπόν τα στοιχεία της ψηφοφορίας του με τα νέα δεδομένα και από την ψηφοφορία αυτή θα προκύψουν 5 καλλιτέχνες με την ψήφο του κοινού, ψήφος η οποία θα ληφθεί υπόψιν στην τελική ψηφοφορία από τα μέλη της επιτροπής. Στην τελευταία καταμέτρηση που ανακοινώθηκε, οι 5 πρώτοι ήταν οι Soundgarden, Judas Priest, Pat Benatar, The Doobie Brothers και οι Depeche Mode, ενώ οι Motorhead ήταν στην θέση 8. Όσοι θέλετε να ρίξετε την… ψηφιακή σας ψήφο (μπορείτε μία ανά ημέρα), μπορείτε να το κάνετε εδώ.

Copyright 2024. All Right Reserved.