OΛΟΚΛΗΡΗ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΩΝ ATHEIST

To κανάλι Capital Chaos TV του Youtube ανέβασε τη συναυλία των θεϊκών Atheist (!) που έγινε πριν δυο μέρες, 19 Δεκέμβρη 2019 στο Sacramento. Εμφανίστηκαν με τους Punisher, Cattle Decapitation, Primitive Man, Vitriol και Purification By Fire.

Nα θυμίσουμε ότι η μπάντα θεωρείται από τις πρωτοπόρες του τεχνικού death metal, μεγάλη αγάπη και επιρροή του Chuck Schuldiner, με τα 2 πρώτα της άλμπουμ "Piece of Time" (1990) και "Unquestionable Presence" (1991) να μνημονεύονται ανάμεσα στα καλύτερα, τόσο στο είδος τους, όσο και τη γενικότερη σκηνή του metal των 90's. Έχουν επίσης κυκλοφορήσει άλλους δυο δίσκους, τα "Elements" (1993) και μετά την επανασύνδεσή τους, το "Jupiter" το 2010. Το  2018 κυκλοφόρησαν ένα  box set με τίτλο "Original Album Collection",που περιείχε όλα τα άλμπουμ τους.

To συγκρότημα υποτίθεται ότι εργάζεται εδώ και καιρό πάνω σε καινούργιο δίσκο. Aν και δεν έχει γίνει κάποιο πρόσφατο update από τη μπάντα, η σύνθεση μέχρι πρότινος είναι Steve Flynn -drums (είχε αντικατασταθεί για λίγο καιρό μέσα στο 2019 από τον Joey Muha), Kelly Shaefer -φωνητικά, Chris Martin -κιθάρες,  Yoav Ruiz-Feingold -μπάσο, και Daniel Martinez -κιθάρες.

Οι οπαδοί τους ας απολαύσουν παρακάτω τη συναυλία τους στο Sacramento.

Copyright 2024. All Right Reserved.