O DAVID MUSTAINE ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΠΑΓΩΣΕ Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ "NO LIFE 'TIL LEATHER" ΤΩΝ METALLICA

Ο Dave Mustaine αναφέρθηκε στην διαφωνία που έχει προκύψει με τους Metallica για την πατρότητα των τραγουδιών στην ανακοινωθείσα έκδοση της Demo κασέτας των Metallica «No Life ‘Til Leather”.

To No Life ‘Til Leather κυκλοφόρησε σε κασέτα, σε περιορισμένα αντίτυπα από την Record Store Day τον Απρίλιο του 2015, η οποία ήταν αποκλειστικά διαθέσιμη σε ανεξάρτητα δισκοπωλεία.
Οι Metallica είχαν υποσχεθεί για μία ιδιαίτερη έκδοση του demo, το οποίο δεν ήταν διαθέσιμο στο ευρύ κοινό, θα κυκλοφορούσε σε CD, βινύλιο, και σε συλλεκτική έκδοση.

Τα 7 τραγούδια της κασέτας ηχογραφήθηκαν από την πρώτη σύνθεση της μπάντας, Lars Ulrich, James Hetfield, Dave Mustaine, και τον μπασίστα Ron McGovney,
Τα έξοδα των ηχογραφήσεων πληρώθηκαν από την δισκογραφική εταιρία High Velocity, με σκοπό να κυκλοφορήσει σαν EP το 1982.

Ο Ulrich μιλώντας στο Metal Forces πέρυσι, είπε ότι «κάποιες απροσδόκητες δυσκολίες νομικής φύσεως, εμπόδισαν την κυκλοφορία του “No Life ‘Til Leather” με το οποίο θα ξεκινούσε ολόκληρη σειρά επανακυκλοφοριών, στη συνέχεια ο James και εγώ αποφασίσαμε ότι δεν αξίζει τον κόπο να μπούμε σε δυσάρεστες διαδικασίες, οπότε σκεφτήκαμε να προχωρήσουμε στο “Kill ‘Em All”»

Ο Ulrich δεν ήθελε να μπει σε πιο συγκεκριμένες λεπτομέρειες.

Χθες 30 Νοεμβρίου o Mustaine έγραψε ότι επικοινώνησε με τον Hetfield πριν από 2 χρόνια περίπου για την επίσημη κυκλοφορία του “No Life ‘Til Leather” σε έκδοση με 27 τραγούδια, φωτογραφικό υλικό, κ.α αλλά όπως είπε η συζήτησε σταμάτησε εξαιτίας του Lars ο οποίος ήθελε να καρπωθεί 2 τραγούδια τα οποία είχε γράψει εξ’ ολοκλήρου ο Mustaine, αναφέροντας ότι έχει τις πρωτότυπες αποδείξεις.

Το “No Life ‘Til Leather” ηχογραφήθηκε στις 6 Ιουλίου 1982 στα Chateau East Studio στην Καλιφόρνια. Όλα τα τραγούδια της κασέτας περιέχονταν στην πρώτη κυκλοφορία των Metallica Kill ‘Em All” "Hit The Lights", "Motorbreath", "Jump In The Fire", "Seek And Destroy", "Metal Militia", "Phantom Lord" and "The Mechanix", που μετονομάστηκε σε "The Four Horsemen" στο άλμπουμ.

metallicanoliferecordstore_638_0.jpg

"Τα τραγούδια του No Life 'Til Leather":

01. Hit The Lights
02. The Mechanix
03. Motorbreath
04. Seek & Destroy
05. Metal Militia
06. Jump In The Fire
07. Phantom Lord

σύνθεση της μπάντας:

James Hetfield - lead vocals, rhythm guitar
Lars Ulrich - drums
Dave Mustaine - lead guitar
Ron McGovney - bass

Ο Mustaine ήταν μέλος των Metallica για λιγότερο από 2 χρόνια, από το 1981 μέχρι το 1983, μέχρι που αντικαταστάθηκε από τον Kirk Hammett.

O Mustaine δεν μπήκε στο Hall Of Fame του Rock N Roll με τους Metallica το 2009.
Ο Ulrich μετά το τέλος της τελετής εξήγησε ότι ο Mustaine δεν έπαιξε ποτέ σε κανέναν δίσκο των Metallica, δεν τίθεται θέμα έλλειψης σεβασμός στο πρόσωπο του, και συνέχισε λέγοντας ότι ο Dave Mustaine ήταν στους Metallica για έντεκα μήνες κυρίως το 1982, δε προσπαθώ να το παίξω κάπως, αντίθετα τρέφω σεβασμό και θαυμασμό για την πορεία του από τότε.

 

Copyright 2024. All Right Reserved.