O NEOΣ ΔΙΣΚΟΣ ΤΩΝ ELIXIR ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΙΤΛΟ "VOYAGE OF THE EAGLE"

Στις 6 Μαρτίου θα κυκλοφορήσει το νέο άλμπουμ των σπουδαίων Λονδρέζων heavy metallers Elixir. Θα έχει τίτλο "Voyage Of The Eagle" και θα κυκλοφορήσει από την Dissonance Productions (διανομή από την Plastic Head Distribution ). Η σύνθεση της μπάντας είναι πλέον Nigel Dobbs - Drums, Phil Denton - Guitars, Norman Gordon - Guitars,  Paul Taylor - Vocals ( επίσης και στους Desolation Angels), και το πιο καινούργιο μέλος, ο Luke Fabian - Bass. Ακόμα, στο κομμάτι "The Siren’s Song" θα εμφανιστεί η Katie Alys Barton κάνοντας γκεστ φωνητικά.

Aυτό θα είναι το έβδομο άλμπουμ της μπάντας, η οποία είναι από τα καλύτερα γκρουπ της λεγόμενης δεύτερης γενιάς του NWOBHM, κυρίως λόγω του καταπληκτικού πρώτου δίσκου της, "The Son of Odin" το 1986. Πολλές καλές στιγμές όμως υπάρχουν και στα επόμενα LP, "Lethal Potion" (1990), "The Idol" (2002), "Mindcreeper" (2006), και στο πιο πρόσφατο "All Hallows Eve" (2010).

Ακολουθεί το tracklist και το εξώφυλλο της νέας δουλειάς του συγκροτήματος. Πιο κάτω, παραθέτουμε κάποια εξαιρετικά κομμάτια της μπάντας από τις προηγούμενες δουλειές της, μέχρι να δοθεί νέο single από το επερχόμενο άλμπουμ.

Tracklist:

1. Drink To The Devil
2. Press Ganged
3. Horizons
4. The Siren’s Song
5. Sail On
6. Onward Through The Storm
7. Mutiny, 8. Almost There
9. Whisper On The Breeze
10. Evermore

Copyright 2024. All Right Reserved.