OI CAULDRON ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΤΟ NEW GODS ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ

Δύο χρόνια μετά το πολύ καλό In Ruin, η καναδική heavy metal τριάδα των Cauldron επιστρέφει και κυκλοφορεί στις 7 Σεπτεμβρίου το New Gods μέσω της The End Records στην Βόρεια Αμερική και της Dissonance Productions στην Ευρώπη.

Τον δίσκο ηχογράφησε ξανά η γνωστή τριάδα των Jason Decay (φωνητικά, μπάσο), Ian Chains (κιθάρα) και Myles Deck (τύμπανα) παρέα με τον παραγωγό Chris Stringer στο Union Sound studio του Toronto.

Ο Jason Decay αναφερόμενος στο New Gods τόνισε ότι έχει δοθεί έμφαση στην τραγουδοποιία και στην μελωδία, μαζί με μια ταιριαστή παραγωγή: «Πάντα είχαμε σαν προτεραιότητα  πάνω από οτιδήποτε άλλο το να γράφουμε καλά τραγούδια. Εγώ προσωπικά ένιωθα πάντα πιο άνετα σαν συνθέτης παρά σαν απλός μουσικός και για πρώτη φορά πιστεύω ότι βρήκαμε την παραγωγή που ταιριάζει καλύτερα στα κομμάτια μας.

Είμαι πολύ περήφανος από την σύνθεση, την εκτέλεση και την παραγωγή σε αυτό τον δίσκο και οπωσδήποτε είμαι πιο σίγουρος από κάθε άλλη φορά που έχουμε έναν δίσκο μας έτοιμο. Είναι σκοτεινός, είναι βαρύς και έχει μια πολύ μελωδική AOR αίσθηση. Το πιο σημαντικό, ακόμα ηχεί αρκετά σαν Cauldron. Είμαι σίγουρος πως όσοι βρήκαν το In Ruin της αρεσκείας τους θα αγαπήσουν και αυτόν τον δίσκο το ίδιο αν όχι περισσότερο».

Copyright 2024. All Right Reserved.