OI AT THE GATES ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΤΟΥΣ ΑΛΜΠΟΥΜ

Οι Σουηδοί melodic death metallers, At The Gates, μόλις ολοκλήρωσαν τη διαδικασία ηχογράϕησης του επερχόμενου studio album τους με παραγωγό τον Russ Russell (Napalm Death, The Haunted, Dimmu Borgir κτλ.) στα Parlour Studios του Ηνωμένου Βασιλείου. Το album θα ϕέρει τον τίτλο “To Drink From The Night Itself” και η ημερομηνία κυκλοϕορίας του είναι η 18η Μαϊου μέσω της Century Media.

Η μπάντα σχολιάζει: «Τελειώσαμε με τις ηχογραϕήσεις του νέου δίσκου και είμαστε ενθουσιασμένοι. Ήταν πολύ ομαλή και πολύ δημιουργική διαδικασία. Όσοι δουλέψαμε σε αυτό το project, δώσαμε τα πάντα για το όραμα μας και είμαστε πολύ χαρούμενοι με το αποτέλεσμα.» «Όπως έχετε διαβάσει, δουλέψαμε με τον Russ Russel σε αυτό και είναι πραγματικά ειδικός στο να παίρνει το 100% από εμάς, καθώς επίσης ήξερε τι ακριβώς θέλαμε ηχητικά σε αυτό το δίσκο. Τα ϕωνητικά ηχογραϕήθηκαν με τον Per Stalberg στο Gothenburg, ενώ τώρα τελειώνουμε με το mastering και κάθε τραγούδι μας κάνει όλο και πιο ευτυχισμένους.

Το album ακούγεται πεινασμένο και μοχθηρό.» «Ο τίτλος του δίσκου είναι “To Drink From The Night Itself” και για μια ακόμη ϕορά είναι ένα concept album. Περισσότερες πληροϕορίες όμως περί αυτού θα δοθούν με τον καιρό. Πάντως συνδέεται με τις ρίζες της μπάντας και έχει σχέση με κάποια θέματα από το “The Red Sky Is Ours”. «2018, είμαστε έτοιμοι, ας το κάνουμε!» - Thomas Lindber, Gothenburg, Jan 2018

Copyright 2024. All Right Reserved.