OI ROAD TO JERUSALEM ΒΡΗΚΑΝ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΚΗ ΣΤΕΓΗ

Οι Road To Jerusalem, είναι ένα διεθνές project που αποτελείται από τον ντράμερ Per Møller Jensen (The Haunted, Invocater, Konkhra), τον μπασίστα Andreas Holma (Hypocrisy, Scar Symmetry, Soilwork), τον κιθαρίστα Michael Skovbakke (Konkhra) και τον τραγουδιστή Josh Tyree. Η project μπάντα έχει υπογράψει με την Σουηδική ViciSolum Productions, με σκοπό να κυκλοφορήσει το πρώτο του άλμπουμ άρχες του 2018.

Η δήλωση των μελών Road To Jerusalem σχετικά με την συμφωνία: "είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε με την ViciSolum Productions, που μας επιτρέπει να κυκλοφορήσουμε την μουσική των RTJ. Το 2018 θα είναι μία υπέροχη χρονιά για μας"

Ως αποτέλεσμα της βαθιάς επιθυμίας να εκφράσουν τα συναισθήματα τους και τον καθαρό τους εαυτό μέσω της μουσικής ο Per Møller Jensen και ο Michael Skovbakke αποφάσισαν να δημιουργήσουν τους Road To Jerusalem. Πολύ σύντομα μέσω της γνωριμίας με τους Andreas Holma και Josh Tyree εντάχθηκαν στο project.

Οι Road To Jerusalem θα περιοδεύσουν το 2018 και θα προστίθενται συνεχώς νέες ημερομηνίες. Μεταξύ άλλων οι RTJ θα βγούν περιοδεία με τους Orphaned Land στο δεύτερο σκέλος του επερχόμενου Ευρωπαικού Tour από τα τέλη Φεβρουαρίου μέχρι τα τέλη Μαρτίου.

Ακούστε το "Behold In Now" των RTJ.

Copyright 2024. All Right Reserved.