PESTILENCE: ΑΛΛΑΓΗ ΜΠΑΣΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ

Οι Ολλανδοί death metal πρωτοπόροι Pestilence ανακοίνωσαν ότι ο μπασίστας Tilen Hudrap αποχωρεί από την μπάντα και την θέση του θα πάρει ο Edward Negrea (Necrovile). Ο Σλοβένος στην καταγωγή Hudrap (επίσης και στους Γερμανούς Paradox μεταξύ άλλων) είχε προσχωρήσει στην μπάντα το 2017 και ηχογράφησε μαζί τους το single Hypnotic και το full length Hadeon του 2018, την τελευταία μέχρι στιγμής κυκλοφορία τους. Ωστόσο όπως εξήγησε και ο ίδιος, το πρόγραμμά του δεν μπορούσε να συμβαδίσει με αυτό των Pestilence: «Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους οπαδούς μας σε όλο τον κόσμο για την τεράστια υποστήριξη μέσα στην χρονιά. Το εκτιμώ περισσότερο από όσο φαντάζεστε! Ήταν μια τρελή χρονιά, μαζί με τους αδερφούς μου Patrick, Calin και Septimiu, γεμάτη με θετική ενέργεια.

Είμαι πολύ περήφανος που αποτέλεσα μέρος του κομματιού αυτού της death metal κληρονομιάς που ονομάζεται Pestilence και που έπαιξα δίπλα στον αδερφό μου και έναν από τους μεγαλύτερους καινοτόμους του ακραίου metal, τον Patrick Mameli! Κάποιες φορές όμως στην ζωή εμφανίζονται ευκαιρίες στις οποίες δεν μπορείς να πεις όχι και το 2019 θα είναι για μένα πολύ γεμάτο με τα άλλα μουσικά μου ταξίδια, οπότε έπρεπε να πάρω την πιο δύσκολη απόφαση που έχω πάρει ποτέ: να αποχωρήσω από τους Pestilence, καθώς η μπάντα έχει εξίσου φορτωμένο πρόγραμμα για το 2019. Όλες οι εμπειρίες που αποκόμισα θα μείνουν μαζί μου για πάντα και εύχομαι στους αδερφούς μου στους Pestilence κάθε επιτυχία στο μέλλον!»

Ο Hudrap θα παραμείνει με τους Pestilence μέχρι το τέλος του 2018 καθώς θα εμφανιστεί σε όλες τις συναυλίες που θα παίξει η μπάντα σε Μεξικό και Ευρώπη.

Ο δε Edward Negrea (εκ Ρουμανίας ορμώμενος) εκτός από τους Necrovile έχει παίξει στους Marchosias, και PaddingMoth (σαν κιθαρίστας στους 2 τελευταίους) και αν και μόλις 21 χρονών θα έχει την ευκαιρία να εντυπωσιάσει τους φίλους των Pestilence με το βιρτουόζικο παίξιμό του στο 6χορδο(!) μπάσο του.

42518927_1931849440186840_5201653519458762752_n.jpg

Copyright 2024. All Right Reserved.