Q5 ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΑΝΤΑ

Q5 - "The Right Way" (Official Music Video)

Για κάποιους από εμάς που παρακολουθούμε στενά τα νέα των Q5 το χθεσινό δελτίο τύπου δεν ήταν μεγάλη έκπληξη μιας και το συγκρότημα έχει περάσει διάφορες αλλαγές στη σύνθεση του μέσα στο τελευταίο διάστημα. Ωστόσο τίποτα δεν περιμέναμε οτι θα αποφάσιζαν να διαλυθούν. Όπως αναφέρει το δελτίο τύπου που δημοσίευσαν στις 4 Οκτώβρη 2019.

«Προς όλους τους φίλους μας σε όλο τον κόσμο, πιθανότατα να γνωρίζετε ήδη αυτό από την ανακοίνωση του φεστιβάλ Metal Assault ότι οι Q5 δεν θα εμφανιστούν στην διοργάνωση του 2020 λόγω της διάλυσής μας. Με μεγάλη μας λύπη επιβεβαιώνουμε αυτά τα νέα που δεν δημοσιοποιήσαμε νωρίτερα από σεβασμό στον Oliver και την ομάδα του METAL ASSAULT, μέχρι να βρουν ένα κατάλληλο αντικαταστάτη.

Αναφορικά με τη διάλυση του συγκροτήματος αυτό που θα αναφέρουμε είναι οτι υπήρχαν θέματα μέσα στη μπάντα που το έκαναν αδύνατο να για εμάς να συνεχίσουμε. Όλοι μας παραμένουμε φίλοι μεταξύ μας αλλά δεν μπορεί να λειτουργήσει πια. Θα θέλαμε να γνωρίζεται οτι έχουμε βαθιά αγάπη και ευγνωμοσύνη σε όλους τους υπέροχους fans, φίλους και συναδέλφους ανα τον κόσμο. Ποτέ ο στόχος μας δεν ήταν το να δημιουργήσουμε fans, αλλά φίλλους, όπου και αν βρεθήκαμε κάναμε ακριβώς αυτό. Σας ευχαριστούμε.

Είμαστε περισσότερο από ευγνώμονες σε όλους όσους υποστήριξαν τους Q5, και μας επέτρεψαν τις φοβερές ευκαιρίες που βιώσαμε. Αυτές είναι αναμνήσεις που δεν θα χάσουμε ποτέ και θα κρατάμε στην καρδιά μας για πάντα.

Βέβαια θα μας δείτε σε κάποια σκηνή κάπου στο μέλλον αλλά μέχρι τότε ευχόμαστε σε όλους να είστε καλά, να προσέχετε τους εαυτούς σας και ο ένας τον άλλο και ROCK ON! WE LOVE YOU!»

Copyright 2024. All Right Reserved.