QUEENSRYCHE ALBUM – NO FILLERS INSIDE, SAYS TODD LA TORRE

Ο τραγουδιστής των ΘΕΩΝ Queensryche, εδώ και δυο δίσκους, ‘’Queensryche’’ του 2013 και Condition Human του 2015, Todd La Torre, ex – Crimson Glory, μίλησε για τον νέο δίσκο που δουλεύουν τώρα οι Αμερικάνοι heavy/progsters, ο οποίος αναμένεται στις αρχές του επόμενου έτους. Νωρίτερα αυτήν την χρονιά με τον παραγωγό Chris ‘’Zeuss’’ Harris μπήκαν στο στούντιο. Και ο Todd είπε για την μουσική κατεύθυνση που θα έχει το νέο άλμπουμ, αλλά και τα συναισθήματα του για αυτό. Και ο Todd λέει: ‘’Το αγαπάω, έχει πολύ πλάκα, και θεωρώ ότι θα έχει πιο πολλά απολαυστικά κομμάτια από ότι το προηγούμενο άλμπουμ.’’ "I love it. It's a lot of fun. I've been listening to it constantly. I think that it's got more driving songs on this record than the last one.’’ τα ακριβή αμετάφραστα λόγια του.

Και συνεχίζει, ‘’Θυμάμαι όταν δημιουργούσαμε το ‘’Condition Human’’ είμασταν ικανοποιημένοι αλλά λέγαμε ότι χρειαζόμασταν ένα ακόμη γρήγορο κομμάτι. Ή ακόμα περισσότερα. Και αυτό το άλμπουμ που τώρα δημιουργούμε έχει αρκετά τέτοια, και κανένα filler track, τονίζει ακόμα’’ Το όρο ‘’driving songs’’ χρησιμοποιεί κατά κόρον ο Todd La Torre για να περιγράψει αυτά τα τραγούδια. Και συνεχίζει, ‘’υπάρχουν αρκετά progressive στοιχεία, και αρκετά από τα κλασικά στοιχεία των Queensryche. Είναι ένα άλμπουμ που θα διαδεχθεί με πολύ καλό τρόπο το ‘’Condition Human’’, και αν και πειραματιστήκαμε κάπως με κάποια κομμάτια, είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την κατεύθυνση που παίρνει το άλμπουμ.’’

Εγώ, ως ένας από αυτούς που ενθουσιάστηκαν με το ‘’Condition Human’’, και έχοντας θετική άποψη και για το ‘’Queensryche’’ μετά από ένα σερί κάκιστων δίσκων, αναμένω από τους Queensryche, με ανυπομονησία, τα καλύτερα.  

Copyright 2024. All Right Reserved.