RAVEN: ΔΙΠΛΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΜΕ STUDIO ΚΑΙ LIVE ΔΙΣΚΟ

Οι βετεράνοι του NWOBHM Raven ανακοίνωσαν ότι βάζουν τις τελευταίες πινελιές στον νέο τους δίσκο ο οποίος αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2019. Ο διάδοχος του ExtermiNation του 2015 θα είναι και η πρώτη κυκλοφορία των Raven με τον Αμερικάνο ντράμερ Mike Heller (Fear Factory) ο οποίος αντικατέστησε τον επί σειρά ετών ντράμερ των Raven Joe Hasselvander.

Σε συνέντευξη που έδωσε η μπάντα στις αρχές Σεπτεμβρίου μίλησε σχετικά με τον νέο δίσκο. Όπως είπε ο τραγουδιστής/μπασίστας John Gallagher: «Έχουμε ετοιμάσει έναν νέο δίσκο στον οποίο αυτός ο τρελός (αναφερόμενος στον Heller) παίζει μεγάλο ρόλο. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι. Είναι σίγουρα ένα άλμα προς τα μπρος. Υπάρχει κάποια πολύ γρήγορη μουσική σε αυτόν, ταυτόχρονα όμως είναι πολύ ιδιόρρυθμος και μελωδικός, οπότε εμπεριέχει μια διχοτόμηση, κάτι που υπάρχει πάντα στην καλύτερη μουσική των Raven.» Ο κιθαρίστας Mark Gallagher συμπλήρωσε: «Ο δίσκος θέλει ακόμα κάποιες μικρές διορθώσεις, κάποιο mixing, αλλά είναι σχεδόν ολοκληρωμένος».

Όσο για τα σχέδια των Raven να κυκλοφορήσουν έναν ζωντανό δίσκο με τις πρόσφατες εμφανίσεις τους με τον Heller o Mark Gallagher είπε: «Όταν ακούσαμε τις ηχογραφήσεις πάθαμε σοκ. Σκεφτήκαμε “ουάου, αυτό είναι πάρα πολύ καλό!” Οι ζωντανοί δίσκοι στις μέρες μας δεν είναι τόσο ζωντανοί, γιατί πλέον με την χρήση της σύγχρονης τεχνολογίας υπάρχει η δυνατότητα να παρέμβεις και να διορθώσεις ή να κάνεις από την αρχή κάποια πράγματα. Σε αυτό τον ζωντανό δίσκο όλα είναι ζωντανά, πέρα από το ότι ο John έσπασε την χορδή του μπάσου και έπρεπε να ξαναγράψουμε το μπάσο σε ένα κομμάτι. Αλλά όλα τα υπόλοιπα είναι απολύτως ζωντανά, με τις ατέλειές τους και όλα τα υπόλοιπα».

Copyright 2024. All Right Reserved.