SACRED REICH: ΠΑΡΕΛΘΟΝ Ο ΝΤΡΑΜΕΡ GREG HALL

Ο Greg Hall ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τους Sacred Reich. Ο πρώην πλέον ντράμερ της μπάντας, αρχικό μέλος των Sacred Reich από το 1985 ως το 1991 και από το 1997 ως σήμερα, έκανε τη ανακοίνωση αυτή στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.

Όπως έγραψε: «Λοιπόν, θέλω να το μάθετε απευθείας από εμένα. Δεν είμαι πλέον ντράμερ στους Sacred Reich. Απολύθηκα ξαφνικά και μάλιστα μέσω τηλεφώνου. Προς το παρόν δεν θα μπω σε λεπτομέρειες, θα ακούσετε την δικιά μου μεριά της ιστορίας όταν θα είναι η κατάλληλη στιγμή. Ήθελα μόνο να πω σε όλους σας πόσο πολλά σήμαινε να παίζω για εσάς! Αυτές οι στιγμές πάνω στην σκηνή ήταν από τις καλύτερες στην ζωή μου. Όλα όσα κατάφερα να κάνω και να δω ήταν μέρος μιας απίστευτης οδύσσειας.  Δεν ξέρω τι μου επιφυλάσσει το μέλλον – κανείς μας δεν ξέρει- αλλά ξέρω ότι όσο και αν με παραγκωνίσει κάποιος δεν θα το βάλω κάτω».

Τον χωρισμό των Sacred Reich με τον Hall επιβεβαίωσε και ο τραγουδιστής της μπάντας Phil Rind με την μάλλον λακωνική δήλωση: «Είναι αλήθεια, ευχόμαστε στον Greg το καλύτερο».

Copyright 2024. All Right Reserved.