SCOTT IAN: ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ AC/DC ME ΑXL ROSE

Μιλώντας στο Appetite for Distortion podcast, ο κιθαρίστας των Anthrax Scott Ian αποκάλυψε αυτό που ένιωσε όταν άκουσε για πρώτη φορά τους AC/DC με τον Axl Rose.

“Θα είμαι απόλυτα ειλικρινής: όταν άκουσα πρώτη φορά ότι ο Axl θα τραγουδούσε με τους AC/DC, απλά δεν ένιωσα κάτι. Δεν μπορώ να πω το γιατί, ίσως επειδή είμαι χρόνια οπαδός των AC/DC και μου φάνηκε περίεργο ότι ξαφνικά ο Brian βρέθηκε εκτός μπάντας.

Όπως πολλοί οπαδοί των AC/DC, νομίζω ότι ήταν σαν ένα πικρό χάπι που έπρεπε να καταπιείς. Ήμουν κάπως σαν, ‘Ehhh…’ δεν είναι αυτή η μπάντα μου. Δεν είμαι ο τύπος που θα πω σε κάποιον πως θα τρέξει την επιχείρηση του. Το καταλαβαίνω. Αλλά ως fan, δεν έχω να αγοράσω κάτι από αυτό – κανένας δε με πιέζει να το κάνω. Είχαμε μια βραδιά ελεύθερη σε από την περιοδεία μας, και ήμουν αρκετά κοντά στην Νέα Υόρκη για να δω τους AC/DC στο Madison Square Garden. Έπειτα ο Axl ήταν αρκετά ευγενικός – ένας φίλος μου που γνώριζε τον Axl και τον βοηθό του, ήταν αρκετά ευγενικοί για να μας βάλουν στην guest list για το συγκεκριμένο σόου. Δε μπορώ να πω περισσότερα για αυτό.

Και ακόμα μετά από αυτό… συγνώμη παρέλειψα κάτι. Είχα δει ένα βίντεο με τον Axl να τραγουδάει το ‘Riff Raff‘ με τους AC/DC και μου πήρε το μυαλό το πόσο καλό ήταν. Μου άρεσε, ‘Τι λες τώρα! Αυτό ήταν υπέροχο!’

Έτσι λοιπόν ενθουσιάστηκα από την συναυλία, που ήταν 2μιση ώρες και άψογη. Ήταν η καλύτερη συναυλία των AC/DC που έχω δει.

Έκανα headbanging για 2μιση ώρες, που ήταν περίπου μία ώρα περισσότερο από το headbanging που κάνω σε μία συναυλία των Anthrax, οπότε στο ρεπό μας δούλεψα πιο σκληρά στην συναυλία των AC/DC [γέλια].

Ήταν απίστευτο – ένα από τα καλύτερα Live που έχω δει. Δεν έχω να πω κάτι παραπάνω γι’ αυτό. Το setlist ήταν να σου φεύγει το μυαλό και ο Axl ακούγονταν τέλειος. Το πάθος του ήταν πρωτοφανές. Ήταν απίστευτο – ήταν πραγματικό, πραγματικό και απίστευτό βράδυ. 20 χρόνια μετά, εάν κάποιος με ρωτούσε ‘πιο είναι το καλύτερο Live που έχεις παρακολουθήσει τα τελευταία 20 χρόνια;’ Έχω την απάντηση. Χωρίς καμία αμφιβολία είναι αυτό.”

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη

Copyright 2024. All Right Reserved.