SEBASTIAN BACH: ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ SKID ROW ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ

Ο πρώην τραγουδιστής των SKID ROW, SEBASTIAN BACH, ήταν καλεσμένος σε συνέντευξη (χθες 30 Νοεμβρίου) στο "KTLA Morning News" του Los Angeles.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου, εάν υπάρχει ενδείξεις για την πιθανότητα επανασύνδεσης των SKID ROW, ο Bach απάντησε: «Λοιπόν, [υπάρχουν] επειδή είμαστε ακόμα ζωντανοί. Αυτό είναι ένα δύσκολο θέμα για μένα, επειδή προσπαθούμε να τα βάλουμε κάτω όλοι μαζί, συνεπώς δε θα ήθελα να πω κάτι που δεν είναι σίγουρο»
Ο Sebastian ολοκληρώνοντας την απάντηση είπε «Μια επανασύνδεση θα μπορούσε να είναι στον ορίζοντα»

Τα τελευταία σχόλια του Sebastian Bach έρχονται σε αντίθεση με εκείνα του κιθαρίστα Dave "Snake" Sabo που σε πρόσφατη δήλωση του είπε ότι η πιθανότητα να γυρίσει ο Bach στο συγκρότημα είναι ελάχιστες έως μηδενικές.

Ο Sebastian Bach ήταν στα φωνητικά της μπάντας μέχρι το 1996 όταν “απολύθηκε”.
To 1999 οι SKID ROW ανασυντάχθηκαν και με τα χρόνια κατέληξαν με τον αυθεντικό μπασίστα Rachel Bolan και τους κιθαρίστες Sabo και Scotti Hill, μαζί με τον drummer Rob Hammersmith και τον τραγουδιστή Johnny Solinger
Τον Απρίλιο του 2015 οι SKID ROW απέλυσαν τον Solinger και ανακοίνωσαν τον πρώην τραγουδιστή των TNT Tony Harnell ως αντικαταστάτη του. Οκτώ μήνες αργότερα ο Harnell αποχώρησε από το συγκρότημα και την θέση του πήρε ο ZP Theart με παρελθόν στους Dragonforce, Tank και I AM I.

Η αυτοβιογραφία του Bach18 And Life On Skid Row” που κυκλοφόρησε αρχικά τον περασμένο Δεκέμβριο, κυκλοφόρησε και σε βιβλίο στις 14 Νοεμβρίου.

Copyright 2024. All Right Reserved.