SLAYER: KERRY KING ΤΕΛΟΣ 2018 ΝΕΟ ΑΛΜΠΟΥΜ;

Και ενώ ο τραγουδιστής των Slayer Tom Araya πιστεύει ότι το μέλλον των Slayer είναι αβέβαιο ο Kerry King μιλάει με αρκετή σιγουριά για το επόμενο άλμπουμ του συγκροτήματος. Στο παρελθόν ο King είπε ότι το συγκρότημα θα δουλέψει σε νέο υλικό την επόμενη χρονιά, αλλά τώρα φαίνεται ότι έχει αποκτήσει και χρονικό ορίζοντα.

Ο King είπε στο Revolver ότι το συγκρότημα έχει κάποια απομεινάρια από το προηγούμενο άλμπουμ Repentless, και ότι θα μπορούσαν να αποτελέσουν το κάδρο για το επόμενο:

Υπάρχουν σχέδια για να ξεκινήσετε να δουλεύετε πάνω σε ένα follow-up του Repentless?

Το αστείο είναι ότι το Repentless δεν είναι ούτε δύο χρονών ακόμα παρόλο που υπάρχει αυτή η αίσθηση. Αλλά από αυτό το session, υπάρχουν έξι με οχτώ τραγούδια που είναι ηχογραφημένα κάποια με φωνητικά και leads, αλλά όλα με κιθάρες, ντραμς και μπάσο που κρατιούνται. Οπότε όταν αυτά τα τραγούδια ολοκληρωθούν με τους στίχους, εάν οι στίχοι δεν αλλάξουν τα τραγούδια είναι έτοιμα για να μπουν στον επόμενο δίσκο. Οπότε έχουμε ήδη έτοιμο περισσότερο από το μισό άλμπουμ αν χρησιμοποιηθούν αυτά τα τραγούδια. Νομίζω ότι δεν έχουμε ξανά υπάρξει τόσο προετοιμασμένοι για επόμενο δίσκο ποτέ στην ιστορία. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην κάνουμε λίγη ακόμη δουλειά γιατί είναι ήδη σχεδόν έτοιμο. Το μόνο που χρειάζεται είναι 4 με 5 τραγούδια ακόμη και λίγη προσοχή στα ήδη έτοιμα και είμαστε έτοιμοι. Αν βρούμε λίγο χρόνο να χαλαρώσουμε που ξέρω ότι θα γίνει στο τέλος της χρονιάς πιθανότατα να επικεντρωθούμε σε αυτό.

Οπότε υπάρχει πιθανότητα να βγει καινούριος δίσκος μέσα στην επόμενη χρονιά;

Είναι πραγματοποιήσιμο – αλλά δεν θα υποσχεθώ κάτι με βεβαιότητα γιατί κάθε φορά που το κάνω βγαίνω ψεύτης. [Γέλια]

Δεν θα κρατούσα την αναπνοή μου για μια κυκλοφορία στο πρώτο μισό του 2018 – τέλος 2018 στην καλύτερη περίπτωση.

Επιπλέον να τονίσουμε εμείς ότι ο Kerry ανέφερε ότι δεν υπάρχουν φωνητικά ακόμη. Τι γίνεται αν ο τραγουδιστής της μπάντας δεν θέλει να ηχογραφήσει νέο άλμπουμ; Ο Araya έχει δηλώσει προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν έχει τη διάθεση να ξαναπεριοδεύσει και δεν φαίνεται να βλέπει μεγάλο μέλλον με τους Slayer. Αν αποφασίσουν να γράψουν νέα μουσική θα είναι ενδιαφέρον το αν θα επιτρέψουν στον Gary Holt να συνεισφέρει στην δημιουργική διαδικασία κάτι που ο σχετικά νέος κιθαρίστας των Slayer έχει εκφράσει σχετικό ενδιαφέρον.

Copyright 2024. All Right Reserved.