SUMMONING: VIDEO TRAILER #3 ΓΙΑ ΤΟ “WITH DOOM WE COME”

Από τότε που κυκλοφορήσαν το πρώτο τους άλμπουμ οι Summoning Lugburz (1995) έχουν αποδείξει ότι είναι πραγματικοί θεματοφύλακες της Μέσης Γης. Η μπάντα που ξεκίνησε ως project με βαθιές ρίζες στο παραδοσιακό black metal έκανε μία επική στροφή τα επόμενα χρόνια με τα Dol Guldur (1996) και Let Mortal Heroes Sing Your Fame (2001) μαρτυρούν ένα συνεχώς εκλεπτυσμένο μουσικό ταξίδι.

Πέντε χρόνια μετά το Old Mornings Dawn, οι Protector και Silenius επιστρέφουν με το With Doom We Come. Οι Summoning τελικά παρουσίασαν τις πρώτες λεπτομέρειες για το νέο τους άλμπουμ, που πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 5 Ιανουαρίου από την Napalm Records.

Το With Doom We Come αποπνέει όλο το μεγαλείο και την μαγεία των Summoning, ενώ τα μεγαλοπρεπή keyboard στο παρασκήνιο και οι μυστηριώδης εισαγωγές δημιουργούν μία αγνή ατμόσφαιρα σε αντίθεση με το ακατέργαστο black metal. Οι Sagas και οι μύθοι που απορρίφθηκαν από το τεράστιο σύμπαν του J.R.R. Tolkien είναι το μαύρο αίμα που κυλάει στις φλέβες των Summoning και το With Doom We Come είναι το απόλυτο soundtrack σε ένα φανταστικό ταξίδι!

Τα τραγούδια του With Doom We Come:
01. Tar-Calion
02. Silvertine
03. Carcharoth
04. Herumor
05. Barrow-downs
06. Night Fell Behind
07. Mirklands
08. With Doom I Come

Summoning_RGB_0.JPG

Copyright 2024. All Right Reserved.