TENACIOUS D: Η ΠΕΝΑ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ

Ο Jack Black μέγιστος ηθοποιός (High Fidelity, Scholl Of Rock, King Kong κ.α.), αλλά και μουσικός, metal μουσικός, και μέλος της γκρουπάρας Tenacious D, που με όχημα αυτό το σχήμα πέρα από πολλούς δίσκους, έχει κάνει και την ταινία Tenacious D in The Pick of Destiny’’. Πήγε πολύ καλά οικονομικά, και στις αίθουσες, και μιλάμε για μια χαμηλού κόστους ταινία, σε σχέση με πολλά blockbuster, και ακόμα πιο εντυπωσιακά στην αγορά των dvd, blue ray στην οποία σάρωσαν με δεκάδες εκατομμυρίων πωλήσεων ανά τον κόσμο. Υπενθυμίζω ότι πέρα του Jack Black και του Kyle Gass, των Tenacious D δηλαδή στην ταινία έπαιζαν ο Ronnie James Dio r.i.p., ο Dave Grohl, ο Ben Stiller και πολλοί άλλοι

Τώρα, σύμφωνα με πηγές, ο Jack Black ανακοίνωσέ το Pick of Destiny sequel θα αφιχθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες και στις αδημονούσες ψυχές μας που διψούν για ατόφιο χαβαλεδιάρικο όσο και πονεμένο metal story τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Αναμένουμε να δούμε την συνέχεια  αυτής της θρυλικής ταινίας, με όλες τις αισθήσεις στο κόκκινο, αλλά και τα μάτια μας και τις κεραίες μας σε εγρήγορση για οριστικές ημερομηνίες προβολών.  

Copyright 2024. All Right Reserved.