UNDER THE QUARRY II :ΤΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ ΦΕΤΟΣ;

Το καλοκαίρι τελειώνει αλλά το φεστιβάλ του καλοκαιριού έρχεται το Σάββατο 26 Αυγούστου στο Γαλάτσι! Το μοναδικό open air festival μέσα στην πόλη, σε μια ιδανική τοποθεσία, με δωρεάν είσοδο και παράλληλες εκδηλώσεις επιστρέφει και εφόσον είσαι εκτός των τοιχών οφείλεις να είσαι εκεί!

Τώρα αν είσαι ακόμη διακοπές πάρε φλαμίνγκο, μπρατσάκια, κανό ή  ένα κότερο βρε αδερφέ και ξεκουνήσου! Φρόντισε να είσαι εκεί από νωρίς και φόρεσε την πιο καλή σου διάθεση. Ειδικά για τα κορίτσια να δώσω ένα tip, για ίσιο παπουτσάκι εκτός αν το έχετε με τα τακούνια και για όλους όσου έχουμε μακριά μαλλιά προτείνω κοτσίδα ή τουλάχιστον λαστιχάκι μέχρι να πέσει ο ήλιος!

Πάμε να δούμε τι θα δούμε φέτος;

Καταρχήν ξεκινάμε από τα παρελκόμενα της μουσικής που δίνουν ένα φεστιβαλικό και ενδιαφέροντα χαρακτήρα στην εκδήλωση!

Έκθεση Comics από τους Aris Labos, (ναι αυτός που διαβάζεις κάθε Πέμπτη με τους μεταλλάδες) Nicolas Stefadouros (αυτός με την Αλεξάνδρεια στο So Comic…), WebcomicsComic Book Bubble! Και όσον αφορά το μουσικό μενού, ξεκινάμε με τους

 SIRIUS

Οι Sirius είναι ένα heavy/power metal συγκρότημα που δημιουργήθηκε από τον Δημήτρη Νάπα στα τέλη του 2007. Όλα αυτά τα χρόνια είχαν ενεργή παρουσία σε μουσικές σκηνές και φεστιβάλ όπως Texas Summer Festival, Park Festival κλπ. Οι επιρροές τους κυμαίνονται ανάμεσα σε Gamma Ray, Grand Magus και Dream Evil. Μετά απο την αναζήτηση των κατάλληλων μελών ηχογράφησαν το πρώτο τους EP album που θα κυκλοφορήσει σύντομα. 

GIVEN FREE REIN

Οι Given Free Rein είναι ένα hard-rock, post-punk συγκρότημα με βάση την Αθήνα. Εκεί άρχισε τους δημιούργησε στη μέση του 2013 ο Ανδρέας Κουρέτας όταν πειραματιζόταν με διάφορους ήχους και ατμόσφαιρες προκειμένου να υλοποιήσει το όραμα που είχε στο μυαλό του. Το οποίο όραμα συνοψίζεται σε ένα μουσικό, προσωπικό, ψυχολογικό ταξίδι στην εσώτερη ψυχή. Συναντήθηκε με τον παραγωγό Γιώργο Μπόκο και συνεργάστηκε μαζί του προκειμένου να υλοποιήσει το project. Οι επιρροές τους είναι από συγκροτήματα όπως οι Placebo, Muse, Radiohead, Tool, A Perfect Circle, Soundgarden, Jean Michel Jarre.

Pulse R
Οι Pulse αποτελούνται απο τους, Πάνο Βιντζηλαίο στα φωνητικά, Τόλη Σιδέρη & Τάσο Καρφάκη στις κιθάρες, Γιώργο Βουδούρη στο μπάσο και Αλέξανδρο Κόλλια στα τύμπανα. Και προτιμούν να αφήνουν τη μουσική τους να μιλάει για αυτούς
 

ILLUSORY

Οι Αθηναίοι heavymetalάδες Illusory γεννήθηκαν από τον πυρήνα των Ivory Tower. Έχουν κυκλοφορήσει δύο άλμπουμ και η μουσική τους ακροβατεί μεταξύ του progressive και του heavy με ένα έντονο maidenικό αέρα.

Mother Of Millions

Οι Mother Of Millions σχηματίστηκαν το 2008. Με έντονα ελέυθερο πνεύμα ώς προς το να κατευθύνουν την μουσική τους προς συγκεκριμένο ιδίωμα κατέληξαν να κυκλοφορήσουν το 2013 το πρώτο τους άλμπουμ "Human" από την Turkey Vulture Records / Bungalo Records / Universal Music Group Distribution (USA). Αυτό το καιρό ετοιμάζουν τη δεύτερη κυκλοφορία τους. Ο ήχος τους μπορεί να χαρακτηριστεί ως έντονα πειραματικό συνταιριάζοντας σύνθετους ρυθμούς, folk αισθητική και progressive rock ρυθμούς.

Diviner
Heavy Metal με κλασσικές ρίζες, δυνατές μελωδίες, δυνατά riffs, groovy rhythm section, δυνατά φωνητικά και μοντέρνο ήχο. Όπως λένε οι ίδιοι, παίζουν τη μουσική που αρέσει και στους ίδιους να ακουν. Έχουν ήδη κυκλοφορήσει το ντεμπούτο τους FALLEN EMPIRES που δέχτηκε πολύ καλές κριτικές και αναμένουμε να ακούσουμε τη συνέχεια!

Και headliners της δεύτερης διοργάνωσης είναι οι Maplerun

Οι Maplerun είναι ένα μοντέρνο ροκ συγκρότημα που τοποθετεί τη βάση του στην Ευρώπη. Δημιουργήθηκαν το 2007 σε μια προσπάθεια να εκφράσουν τα συναισθήματά τους μέσα από τη μουσική. Έχουν κυκλοφορήσει δύο άλμπουμ και ένα EP ενώ για το επερχόμενο τρίτο άλμπουμ θα συνεργαστούν με τον DAVID BOTTRILL (Tool, Stonesour, Muse, Placebo, Godsmack)

Τώρα ξέρεις τι θα γίνει στο δεύτερο Under The Quarry fest στο Γαλάτσι...

 

Copyright 2024. All Right Reserved.