WHITESNAKE: ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑΣ ΜΕ FOREIGNER

Την περασμένη Παρασκευή 15 Ιουνίου ξεκίνησε η πολυαναμενόμενη περιοδεία Jukebox Heroes των Foreigner, στην οποία σαν ειδικούς καλεσμένους θα έχουν τους Whitesnake  καθώς και τους John Bonham's Led Zeppelin Evening. Το ξεκίνημα της περιοδείας έγινε στο Darling’s Waterfront Pavillion στο Bangor του Maine και παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε videos από την εμφάνιση των Whitesnake. Την παρούσα σύνθεση των Whitesnake εκτός από τον David Coverdale στα φωνητικά απαρτίζουν οι Reb Beach και Joel Hoekstra στις κιθάρες, Michael Devin στο μπάσο, ο αειθαλής Tommy Aldridge στα τύμπανα και ο Michele Luppi στα πλήκτρα.

Το setlist της εμφάνισης των Whitesnake:

01. Bad Boys

02. Give Me All Your Love

03. Love Ain't No Stranger

04. Slow An' Easy

05. Guitar Duel

06. Crying In The Rain

07. Is This Love

08. Slide It In

09. Here I Go Again

10. Still Of The Night

Τον περασμένο Απρίλιο οι Whitesnake είχαν ανακοινώσει την αναβολή της κυκλοφορίας του νέου τους δίσκου με τίτλο Flesh And Blood για το νέο έτος, με την δισκογραφική τους Frontiers Music Srl να κάνει λόγο για “τεχνικά θέματα”. Ένας λόγος βέβαια μπορεί να είναι και η ασθένεια που ταλαιπώρησε τον Coverdale ο οποίος πέρσι κατά την διάρκεια των ηχογραφήσεων προσβλήθηκε από τον ιό της γρίπης H3, με την ανάρρωσή του να παίρνει πάνω από 6 εβδομάδες.

Σε μια πρόσφατή του συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό SiriusXM, ο Coverdale είπε σχετικά με τον επερχόμενο δίσκο: «Αυτός θα είναι ο καλύτερος δίσκος των Whitesnake. Ξέρω ότι αυτό ακούγεται κλισέ αλλά ξέρω τι λέω. Θα πρέπει να ξέρω, μετά από 50 σχεδόν χρόνια σε αυτή τη δουλειά. Ο νέος δίσκος θα έχει όλα τα απαραίτητα Whitesnake στοιχεία αλλά θα είναι φρέσκος και ζωηρός. Θα είναι και ο πρώτος δίσκος στον οποίο θα ηχογραφήσω με τον Reb και τον Joel, ειδικά ο Reb είναι το πιο μακροχρόνιο μέλος των Whitesnake και θα είναι για εμάς κάτι σαν οικογενειακή υπόθεση. Θα είναι πολύ ωραία. Είμαι ενθουσιασμένος που θα το ακούσει ο κόσμος».

Οι Whitesnake έχουν επίσης γυρίσει από τις 10 Μαρτίου ένα videoclip για το κομμάτι Shut Up & Kiss Me για το οποίο ο Coverdale ανέφερε: «Είναι ένα δυνατό κομμάτι θα το αγαπήσετε. Θα έχει επίσης και κάποια ωραία στοιχεία που θα αποτίνουν φόρο τιμής στους Whitesnake του παρελθόντος, αλλά σίγουρα όχι τόσο σκοτεινά όσο στο videoclip του Burn (από το The Purple Album).

 

 
 
foreignerwhitesnaketourposter2018.jpg
Copyright 2024. All Right Reserved.