VADER - Thy Messenger

VADER - Steeler (OFFICIAL LYRIC VIDEO)

ΑΓΓΕΛΟΣ ΕΞΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ THRASH ΚΑΙ ΤΟΥ DEATH

Thrash/death παίζουν οι Πολωνοί Vader και τώρα μας δίνουν ένα μικρό μήνυμα thrash/death ομοβροντίας, όπως κάνουν πάντα, με το μικρής διάρκειας δίσκο, ep, ‘’Thy Messenger’’. Μέσα στα τριάντα πέντε, γράφτηκε ολογράφως προς εμπέδωσίν ακόμα και από τον γράφοντα, έχουν κυκλοφορήσει κάμποσα eps συν τα δέκα τέσσερα full length, κυρίως αυτά. Και τα πάντα όλα τους είναι από τουλάχιστον αξιοπρεπή και καλά και προς τα πάνω.

Με έναν Άγγελο Εξάγγελο thrash/death way στο εξώφυλλο να είναι έτοιμος να μας δώσει νέα, που εδώ θέλουμε να ακούσουμε και με το παραπάνω.  Τρία καινούρια κομμάτια: Το ‘’Grand Deceiver’’, που βάζει και πυροδοτεί την δυναμίτιδα με το καλημέρα. Καταιγιστικό thrash μαζί με καταραμένο death. Κάπως έτσι το πάνε και το ‘’Emptiness’’, με φανταστικό solo στην αρχή και riff σε ολάκερη την διάρκεια και το ‘’Despair’’ που τρέχει σε απίστευτους ρυθμούς. Μία επανηχογράφηση, χρήσιμη ή άχρηστη δεν ξέρω,  του ‘’Litany’’, από τον ομώνυμο σούπερ δίσκο του 2000. Όπως και να έχει το κομμάτι σπέρνει τον όλεθρο. Ακόμα και μια διασκευή από τους metal gods Judas Priest, ‘’Steeler’’. Eδώ οι Vader κρατούν σαν φυλακτό το metal των metal gods και βάζουν τα thrash/death ποδοβολητά τους.

Ωραίο δείγμα αυτό το ‘’Thy Messenger’’ ep, από τους Vader σαν δολοφονικό σφηνάκι που σε χτυπάει στο δόξα πατρί. Ακούστε το, σε ένα δέκα πεντάλεπτο thrash/death metal Θεομηνίας.

 

Copyright 2024. All Right Reserved.