Secret Society - The Induction

SECRET SOCIETY Monsters (Feat. Rick Altzi)

ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ SABBATON ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΜΥΘΟ

Secret Society λέγονται και μας έρχονται από την Σουηδία. Την χώρα που το metal σε όλες τις μορφές του φύεται άφθονο. Και παίζουν heavy/power. Εκεί που τα πατουσάκια των Sabbaton, θρυλικών συμπατριωτών τους, και παρόμοιας metalικής ιδιοσυγκρασίας, αφήνουν τα χνάρια τους, πατούν με σιγουριά οι Secret Society, στο πρώτο τους πόνημα, το οποίο είναι ένα ep, που κυκλοφορούν μονάχοι τους και τιτλοφορείται ‘’The Induction’’. Και φυσικά φιλοδοξώντας  να βάλουν, σιγά σιγά και τα δικά τους χνάρια, την δική τους μουσική ταυτότητα.

 Το ‘’The Induction’’ είναι το ep των πέντε κομματιών, heavy/power, κινούμενο στα στάνταρ αυτού του ήχου. Μελωδία, συναίσθημα. Δυνατές και μελωδικές κιθάρες. Όσο πάει ευκολομνημόνευτα ρεφρέν. Χορωδιακά φωνητικά, εκεί που πρέπει.

Ο Telum Ignotum τα κάνει όλα εκτός από τα φωνητικά. Εκεί βάζει τον Paul Sabu, κυρίως, και ακόμα τους Rick Altzi, Rony Munroe, Troy Noir να σιγοντάρουν ο καθείς σε ένα κομμάτι. Την ηχογράφηση, μίξη, και παραγωγή, ο πολύς Andy LaRocque.

‘’Broken Church’’ , μπαίνει με απίστευτο riff και έχει και ανάλογη συνέχεια. ‘’Monsters’’ Τα χορωδιακά φωνητικά και το ρεφρέν που σου μένει. ‘’Mental Meyhem’’. Με μια hard rock εκκίνηση, και κάτι σαν Alice Cooper με Nikki Six στα φωνητικά, από Paul Sabu. ‘’Broken By Design’’ και να μια power ballad, με μελωδία και ρεφρενάκι λουκουμάκι. ‘’Waysted’’ και το power metal έχει εδώ το κλασικό του κουστούμι, σε ένα κλασικό για τον ήχο κομμάτι, που φυσικά δεν χαλάει κανένα.

Πολύ καλή αρχή έκαναν οι Secret Society με το ep ‘’The Induction’’, σε ένα είδος όπως το power metal που όλα έχουν γίνει και τα έχουμε ακούσει. Εδώ όμως μετράει η ικανότητα του μουσικού και το μεράκι του. Και ο κύριος Telum Ignotum δείχνει να τα έχει και τα δύο.

Copyright 2024. All Right Reserved.