S.O.T.O. - Origami

SOTO - Origami (Lyric Video)

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ JEFF SCOTT SOTO

Αναζητήστε τον στον Axel Rudi Pell. Αναζητήστε τον στον Yngwie J. Malmsteen. Αναζητήστε τον, στους Talisman, στους Journey, για μισό φεγγάρι, ακόμα και στους Trans Siberian Orchestra ή στο super group Sons Of Apollo και σε πολλά, πάρα πολλά άλλα μετερίζια.  Μιλάμε για τον κύριο Jeff Scott Soto. Εδώ τον απαντάμε ως S.O.T.O. μας δίνει την τρίτη τους κυκλοφορία, μετά τα ‘’Inside The Vertico’’ του 2015 και το ‘’DIVAK’’ του 2016, με τον τίτλο ‘’Origami’’. Και τον κυκλοφορεί η Inside Out Music

Δυνατά στοιχεία ο κιθαρίστας Jorge Salan, ο πληκτράς BJ – Keys/Guitar, ο μπασίστας Tony Dickinson και ο ντράμερ Edu Cominato. Αλλά η φωνή και η παρουσία του Jeff Scott Soto έχει εύκολα τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Οι S.O.T.O. κινούνται στα όρια του μελωδικού hard rock με του heavy metal. Έτσι δέκα μελωδικά heavy καλοφτιαγμένα κομματάκια χώρεσαν στα σαράντα πέντε λεπτά του δίσκου, σκοπεύοντας σε χαλαρές – διασκεδαστικές ακροάσεις. Μελωδίες, σε σχετικά γρήγορους ρυθμούς και κυρίως γηπεδικά ρεφρέν, που τα ακούς, δροσίζεσαι, τα ευχαριστιέσαι και σου μένουν στο μυαλό σχετικά εύκολα. Η hard rockιά ‘’HyperMania’’ τα πιο heavy ‘’Origami’’, ‘’Desonate’’,  τα ‘’Belie’’ και ‘’Give In To Me’’ με τις ωραίες εναλλαγές στον ρυθμό, αλλά πιο πολύ το Dream theaterικό ‘’World Gone Colder’’, ξεχωρίζουν στο πολύ καλό και συνάμα άκρως διασκεδαστικό ‘’Origami’’ των S.O.T.O.

Συνοδεύεται με κρύα φραπεδιά ή μια κρύα μπύρα ή κάποιο περίτεχνο κοκτέιλ και τίποτα δεν πρόκειται να πάει στραβά για τα επόμενα σαράντα πέντε λεπτά.

Copyright 2024. All Right Reserved.