Darkest Color - Deal With Pain

DARKEST COLOR - The End (Black End) (OFFICIAL LYRIC VIDEO)

ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙΑ ΕΝΟΣ THRASH ΑΓΝΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Οι Darkest Color είναι ένα pure thrash metal σχήμα από την χώρα μας. Ξεκίνησαν στα τέλη της δεκαετίας του 80. Ο κιθαρίστας τραγουδιστής Thomas Trampoyras, ο οποίος πήγε στους Flames μετά την διάλυση των Darkest Color, και ήταν μέλος ενός αξιοπρόσεκτου και δημιουργικού heavy/thrash σχήματος από τις Σέρρες τους Riffocity . Έγραψαν αρκετά κομμάτια thrash καταιγίδας. Κάποια από αυτά τα χάρηκαν οι Flames, αφού κάποια στιγμή οι Darkest Color, διέλυσαν.

Αυτές τις μέρες, μέσω της No Remorse Records, επαναπροσδιορίζουν και κυκλοφορούν τα κομμάτια εκείνης της εποχής, αφού ο Thomas Trampoyras επαναδραστηριοποίησε τους Darkest Color. Οι Darkest Color τα ηχογράφησαν, με παραγωγό τον Θύμιο Κρίκο (Innerwish) και πέρα από τον Thomas Trampouras, μαζί του,  τον ντράμερ John Rottenstick, τον Thanos Haliasos στην κιθάρα και τον πρώτο μπασίστα του σχήματος, Elias Pavlioglou.  Και έτσι ο δίσκος που ίσως έπρεπε να κυκλοφορεί κοντά στα τριάντα χρόνια σήμερα, κυκλοφορεί τώρα και τιτλοφορείται ‘’Deal With Pain’’.

 Τα κομμάτια κράτησαν το σκοτεινό χρώμα, την φλόγα, που έβγαζαν από τα πρώτα τους χνώτα σε αυτόν τον κόσμο, αλλά και την πώρωση που είχαν οι αγνοί thrashάδες τον καιρό εκείνο. Την αγάπη που είχαν οι Darkest Color και όχι μόνο, όσο για το thrash της αντίπερα όχθης του Ατλαντικού, αλλά και του Γερμανικού thrash, και έτσι κιθάρα, τύμπανα, μπάσο και φωνή μοιάζουν να δίνουν την τελευταία τους παράσταση και μετά χάος. Και κάπως έτσι ήταν τα πράμματα. Ακούστε κομμάτια σαν τα ‘’Darkest Color’’, ‘’Deal With Pain’’, ‘’Immaculate Conception’’, το Metallica meets Kreator ‘’Immaculate Conception’’, και αφουγκραστείτε το πώς γεννιόταν και δονούσε τον κόσμο εκείνα τα χρόνια το καθάριο ατόφιο thrash. Έχει και Holocaust διασκευή, ‘’Death Or Glory’’.

Έτσι λοιπόν οι Darkest Color, διατήρησαν μέχρι και σήμερα το σκοτεινό χρώμα, τις φλόγες (Flames), και μας δίνουν έστω και τριάντα σχεδόν χρόνια μετά το Deal With Pain’’.

Copyright 2024. All Right Reserved.