Unravel - Eras of Forfeit

Unravel - Reign Of Wasps [Audio]

ΑΣΕ ΤΗΝ ΒΑΒΟΥΡΑ ΚΑΙ ΠΙΑΣΕ SEPULTURA

Οκ, ψιλοάκυρος τίτλος κειμένου, αλλά δεν μπόρεσα να κρατηθώ,  για τους νεότευκτους grind, μεταξύ πολλών άλλων, deathsters Unravel, από την μακρινή Αυστραλία, και το ντεμπούτο άλμπουμ τους ‘’Eras Of Forfeit’’ το οποίο κυκλοφορεί και οπλοφορεί από την Life. Lair. Regret. Records.

Εξωφυλλάκι deathοκατάστασης, και ένδεκα κομμάτια σε φρενήρη ρυθμό μέσα σε είκοσιδύο λεπτάκια.

Βαβούρα στον ήχο, μέσα στους καταιγιστικούς ρυθμούς όλων των κομματιών και από κάτω να αχνοφαίνονται ήχοι, riffs, leads, σαν να βγήκαν από τις αρχές των Kreator, άκου προσεκτικά τα ‘’Arbitrator’’ και ‘’No Validation for Violation’’ . Αλλά και από παλαιούς Cavalera και έτσι, Sepultura. Άκου προσεκτικότερα τα ‘’Rain Of Wasp’’, ‘’Sycopath’’ και  ‘’Isle Of Rot’’ για του λόγου το αληθές. Τώρα που τα ξανά ακούω προσεκτικότερα και εγώ, έχουν και την σημερινή φάση από Cavaleres στον ήχο τους τα παιδιά. Και όλα αυτά στην grindομηχανή των Unravel. Οκ δεν λείπουν και οι wannabe Napalm Death φάσεις ‘’Perpetual Servitude’’, ‘’Scorched’’ και σία που βάζουν και αυτούς στις βασικότερες των επιρροών των Unravel. Τιμή και δόξα στο επικό σε διάρκεια, 03’ 41’’, ‘’Vermankind’’, με όλες τις παραπάνω επιρροές σε έξαρση και όντας εύκολα η καλύτερη στιγμή του ‘’Eras Of Forfeit’’.

Καλή φάση και η μικρή, σε φάση ep, διάρκεια του ‘’Eras Of Forfeit’’, γιατί το όλο αυτό δεν θα παλευόταν από πολύ κόσμο σε μεγαλύτερη δόση, αλλά και σε αυτά τα είκοσι κάτι λεπτά δείχνουν με ευκολία πόσο γουστάρουν να παίζουν έτσι με βαβούρα και με τρέλα.

Copyright 2024. All Right Reserved.