Against Evil - All Hail the King

Against Evil - Stand Up and Fight! (Official Music Video)

ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΚΑΚΟΥ

Οι Against Evil είναι μια τίμια heavy metal μπάντα από την εξωτική Ινδία. Το 2014 δημιουργήθηκαν θέλοντας να παίξουν σαν τα ινδάλματα τους. Τους Judas Priest πάνω από όλους, έχουν και κομμάτι με τίτλο ‘’Gods of Metal’’, τους Saxon, τους  Accept,  λιγότερο και τους Running Wild των πρώτων δύο δίσκων κ.α.

Το ‘’War Hero’’ single ήταν του 2015, και το ‘’Fatal Asault’’ ep αφίχθηκε την ίδια χρονιά. Τώρα πια ήρθε η ώρα, και οι Against Evil κυκλοφορούν ανεξαρτήτως του πρώτο τους full length το οποίο τιτλοφορείται ‘’All Haill The King’’.

Εξωφυλλάκι, all time classic για τον traditional heavy metal ήχο, τίτλος δίσκος, κομματιών, αλλά και τα εννιά κομμάτια και η τριανταπεντάλεπτη διάρκεια δείχνει ότι οι Against Evil  έχουν διαβάσει και εμπεδώσει μια χαρά τον τσελεμεντέ στην σελίδα πως φτιάχνουμε ένα πατροπαράδοτο heavy metal δίσκο. Το βασικότερο συστατικό όμως για την Παρασκευή αυτού του χιλιοακουσμένου και χιλιοπαιγμένου ήχου είναι το μεράκι, η πώρωση, η καύλα να παίξεις όσο πιο μέτσαλ γίνεται και μπορείς. Δηλαδή το πόσο πωρωμένα, χαβαλεδιάρικα, αλλά και σωστά μπορείς να γράψεις σε αυτούς τους χιλιοτριγυρισμένους μουσικούς δρόμους και να δείχνει ότι αυτό πηγάζει από τα φιλοκάρδια σου. Ο Siri Sri, φωνή, που ακούγεται πολύ Rob Halford και μπάσο. Ο Sravan, φωνή, και για αυτόν τα ίδια εκεί που σιγοντάρει, και κιθάρα που μαζί με τον έτερο κιθαρίστα Shasank riffοραγούν σαν να είναι στην Γερμανία ή την Αγγλία στα 80ς. Και ο Noble John ,ντραμς, γεμίζει ιδρώτα και χτυπήματα τα δέρματα, και trueίλα τον ήχο των Against Evil.

‘’Enemy at the Gates’’, ‘’The Army of Four’’, ‘’All Hail the King’’, ‘’Stand Up and Fight!’’, ‘’Sentenced to Death’’, ‘’Bad Luck’’, ‘’We Won't Stop’’, ‘’Gods of Metal’’ και ‘’Mean Machine’’ είναι το track list, με τα κομμάτια να φτιάχνουν άφθονα μέτσαλ γούστα και χωρίς να είναι κάτι το ξεχωριστό ακούγονται πολύ ευχάριστα.

Ωραία μετσαλικά πράμματα δηλαδή, από τους Against Evil και το ‘’All Haill The King’’.

 

 

Copyright 2024. All Right Reserved.