Broken Hope - Mutilated and Assimilated

Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία

…αλλά ευτυχώς η δυστυχώς σπάει πρώτη. Με αυτό το όνομα πορεύονται οι Αμερικάνοι Broken Hope που για καμιά τριανταριά χρόνια παίζουν το Αμερικάνικης κοπής ακραίο brutal death.

 Αυτές τις μέρες κυκλοφορούν μέσω της Century Media Records το μόλις για τα τόσα χρόνια τους έκτο full length με τίτλο Mutilated and Assimilated. Έρχεται τέσσερα χρόνια μετά το Omen of Disease, το οποίο  είχε αφήσει ανάμεικτες εντυπώσεις.

  Οι Diego Soria, μπάσο και Matt Szlachta (ex-Chimaira) στην lead guitar ως καινούρια μέλη συναντούν τους Jeremy Wagner, ιδρυτικό μέλος, rhythm guitar, Mike Miczek, ντραμς, και τον Damian "Tom" Leski, φωνητικά.

  Το Suffocation και Deicide death συναντά κάπως το grind των Napalm Death μέσα στο τριανταπεντάλεπτο Mutilated and Assimilated . Ένδεκα καινούρια κομμάτια και μια επανηχογράφηση στο  Swamped-In Gore από το ντεμπούτο άλμπουμ τους. Το    όλο ηχητικό σκηνικό προς εκείνο τον δίσκο πάει.  Death και σε σημεία grind death ομοβροντίες, μέσα στην τρέλα και την πώρωση, σε παρασέρνουν στις πρώτες ακροάσεις, περνώντας καλά ακούγοντας το, να γουστάρεις, όμως η έλλειψη κάποιων πρωτότυπων ιδεών, της έμπνευσης, και γενικότερα του καλού songwriting, κουράζει στο τέλος και αλλάζει την άποψη για το περιεχόμενο του δίσκου. Έτσι περνούν οι ακροάσεις και δεν μένει τίποτα το σπουδαίο να πιαστείς…να θες να ξανά ακούσεις. Δεν μιλάω για ένα κακό δίσκο. Και δεν πέρασα και άσχημα ακούγοντας το, αλλά στο τέλος δεν μου έμεινε τίποτα. Ίσως μόνο οι ακουστικές τσαχπινιές στο Malicious Meatholes που δίνουν τκάτι το διαφορετικό.

  Άρα η ελπίδα για καλό ακραίο death metal…μάλλον έσπασε.

Copyright 2024. All Right Reserved.