Dethgod - Disease Called Humans

Dethgod - Disease Called Humans (Full EP Stream)

ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΟΝ ΑΧΟΡΤΑΓΟ, ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΒΟΘΡΟΛΟΓΟΙ DETHGOD

Οι Dethgod με Deth έτσι γιατί ο mega Dave έφτιαξε νέα διάλεκτο, φτιάχτηκαν πριν κάποια χρόνια στο Morley στην Alberta στον πάντα ευπρόσδεκτο metalοπατέρα Καναδά και πια μόλις τώρα κυκλοφορούν τον πρώτο τους οχετό σε συσκευασία παρά σκατωμένου πάμπερς, ep, υπό τον μισανθρωπικόν τίτλον ‘’Disease Called Humans’’. Και όλο αυτό μονάχοι τους.

Δυναμικό τρίο οι Dethgod, και δυναμικά μπαίνουν στον brutal death metal κόσμο με το ep ‘’Disease Called Humans’’. Τέσσερα κομμάτια, που αναβλύζουν μια ευχάριστη μυρωδιά βοθρίλας.

‘’Ceremonial Decadence’’ και τρεχάτε τυμπανάκια μου, μπάσα και κιθαρούλες για να πιάσετε αυτόν τον φρενήρη ρυθμό. Ο οποίος συνεχίζεται αμείωτος και στο ομώνυμο κοπρόλιθο ‘’Disease Called Humans’’. Τα φωνητικά του κυρίου Will BigCrow, βάζει και το μπάσο,  που δεν αρκείται μόνο στο να κρώζει, αλλά βάζει όση βοθρίλα περίσσεψε από τον χαλέ του, για να περιγράψει και να καυτηριάσει αυτήν την μάστιγα και καταστροφή του πλανήτη Γαία, τον άνθρωπο.  ‘’Like Flies to Flesh’’ και η σήψη ήρθε. Και η κιθάρα, από τον Blaine Baptiste πότε τρέχει, πότε παίζει το ρόλο abs φρένων, για να δώσει και μια old school αίσθηση. ‘’Created to Conquer’’ και τα τύμπανα του Steve Jones, που σε ολόκληρο τα δέκα πεντάλεπτο που διαρκεί τρέχουν, δυναμιτίζουν και εδώ πρωταγωνιστούν στον death ορυμαγδό.

Δέκα πέντε λεπτά brutal death metal βόθρου αρκούν για να πλημμυρίσουμε με τον οχετό τους, αλλά και να περάσουμε μια χαρά μαζί τους. Καλέστε τώρα τον αχόρταγο για να μας σώσει.

 

 

 

 

 

Copyright 2024. All Right Reserved.