Forever Still - Breathe In Colours

FOREVER STILL - Perfect Day (OFFICAL MUSIC VIDEO)

ΚΑΤΙ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΟ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΣΤΗΝ ΔΑΝΙΜΑΡΚΙΑ

Από την Δανία μας έρχονται οι Forever Still, με το εναλλακτικό, μοντέρνο, ότι θέτε βάζετε, και τώρα μέσω της Nuclear Blast, κυκλοφορούν το δεύτερο δίσκο τους με τον τίτλο ‘’Breath In Colours’’. Αυτό διαδέχεται το ντεμπούτο τους  "Tied Down" το 2016, το οποίο είχε προταθεί για βραβείο, στα βραβεία Metal Hammer.

Ξεχωριστό κομμάτι των Forever Still είναι η τραγουδιάρα Maja Shining. Και ξεχωρίζει και για την εμφάνιση της, είναι και στο εξώφυλλο, αλλά κυρίως για τις δυνατότητες και την έκταση της φωνής της. Εκεί που πρέπει μελώνει τα αυτιά μας, ‘’Pieces’’. Εκεί που θέλει, αγριεύει, ‘’Do Your Worst’’. Κάτι που δεικνύει εύκολα και εδώ σε ολάκερο το ‘’Breath In Colours’’. Έχουν ήδη βγει τέσσερα! Singles από εδώ. Τα οποία έχουν γίνει και video clips. To ‘’Rew1nd’’. To ‘’Breath In Colours’’. To ‘’It Is Gone’’. Και την εξαιρετικά ευχάριστη έκπληξη, της αναπάντεχα καλής διασκευής στον ύμνο του Lou Reed, ‘’Perfect Day’’. Για την ιστορία οι Forever Still το κάνουν δικό τους και ειδικότερα η Maja σκίζει εδώ. Τα άλλα τρία κομμάτια, όπως και τα υπόλοιπα του ‘’Breath In Colours’’ βγάζουν ξεκάθαρες Lacuna Coil επιρροές, κυρίως στην μοντέρνα προσέγγιση του ήχου τους, με αρκετές Children Of Bodom κιθαριστικές πινελιές. Ακούστε τα ‘’Fight!’’ και ‘’Survive’’ για αυτό. Καλή και η ακουστική εκτέλεση του ‘’It Is Gone’’.

Not my cup of tea, που λένε και στο χωριό μου. Αλλά πάντως πολύ καλύτερο και ιδιαίτερα ευχάριστο, από ότι περίμενα, το ‘’Breath In Colours’’ των Δανών Forever Still. Ειδικά για φανς των Lacuna Coil και άλλων ιδίων σχημάτων.

 

 

Copyright 2024. All Right Reserved.