Crystal Ball - Crystallizer

CRYSTAL BALL - S.O.S. (Lyric Video)

ΚΕΦΙ ΜΠΡΙΟ ΚΑΙ ΧΟΡΟΣ ΜΕ ΤΑ ΤΡΕΛΑ ΦΩΤΑ ΤΗΣ CRYSTALOBALLA

Εκεί στην Σουηδία το έχουν με τον σκληρό ήχο. Και στις πιο ακραίες μορφές, και στις πιο μελωδικές, melodic death, αλλά και σε hard rock/metal καταστάσεις. Οι Crystal Ball εδώ και μια εικοσαετία, στην αρχή τους με Europower διαθέσεις και πιο πρόσφατα με ,melodic rock/metal προσδιορισμούς, σε λίγες εβδομάδες θα κυκλοφορήσουν μέσω της Massacre Records τον δέκατο δίσκο τους με τίτλο Crystallizer.

Και οριοθετώ την μουσική τους, τον ήχο τους με μπόλικη προσωπική αυθαιρεσία, ως melodic hard rock/metal ακούγοντας αυτόν τον δίσκο, και τα δεκατρία του κομμάτια, στην lmt edition, ένδεκα στην κανονική, που με την ζωντάνια και ενέργεια που μου μεταδίδουν, ενέργεια που θα ζήλευε ο κάθε πάροχος ανταγωνιστής της Δ.Ε.Η., μου θυμίζει αντίστοιχες μπάντες από τα 80ς που έκαναν με την δική τους ηχητική ταυτότητα ακριβώς το ίδιο.

Πολύ rockιά στις κιθάρες, hard rock γρέζι στην φωνή, μια μίξη Tom Waits με Steven Tyler, ντραμς και μπάσο που βάζουν ρυθμό, και αφαιρούν τα όρια στον ήχο, και όλα όπως πρέπει μαζί με την άριστη παραγωγή ούτως ώστε να έχουμε όσοι το ακούσουμε μια ευχάριστη ακρόαση.

Κομμάτια σαν το  ‘’Crystallizer’’, που δίνει το hard rock στίγμα του δίσκου,  το πιο power metal, να τιμούν και το παρελθόν ‘’ Alive For Evermore ‘’, ‘’Gentleman's Agreement’’, με ηλεκτρονική χορευτική ενότητα στην μέση, το γλυκούλι για χορό με τα χέρια στην μέση, ‘’ Let Her Go With Love’’, η αλητήριες  hard rockιές  ‘’Beauty In The Beast’’, και το πιο Aerosmith style ‘’ Death On Holy Ground, μαζί με όλα τα άλλα, βάζουν φωτιά στα πόδια, στην καρδιά και στα μπατζάκια μας, και μας βάζουν να σηκωθούμε από τον καναπέ και να αρχίσουμε τον rockαμπίλικο χορό.

Όλα καλά και ανθηρά λοιπόν στο Crystallizer των Crystal Ball, και όλοι έτοιμοι να τον απολαύσουμε.

 

;ende

Copyright 2024. All Right Reserved.