Napalm Death - Coded Smears and More Uncommon Slurs

NAPALM DEATH - Call That an Option? (Album Track)

ΚΡΥΜΕΝΟΙ ΘΥΣΑΥΡΟΙ ΣΤΑ ΣΕΝΤΟΥΚΙΑ

Οι Napalm Death υπάρχουν πάνω από τριάντα χρόνια. Μέμφονται το κατεψυγμένο, αντιστέκονται κατά των περιττών συμπεριφορών, όπως την υποκρισία και την φασιστική νοοτροπία, από όπου και αν πηγάζει και όπου και αν εκβάλει ο κάθε οχετός αυτών. Οι Napalm Death γράφοντας και τραγουδώντας κομμάτια, δεν κάνουν τον κόσμο καλύτερο, δεν μπορεί κανείς άλλωστε, αλλά τουλάχιστον μας δίνουν να το καταλάβουμε καλά που και πως ζούμε, και πώς να επιβιώσουμε σε αυτόν. Και όλα αυτά με κομμάτια, μικρά σε διάρκεια, μεγάλα σε ένταση και πώρωση.

Στους δεκαπέντε ολοκληρωμένους δίσκους, στα πολλά eps, splits με άλλες μπαντάρες, έχουν μπει αμέτρητα μικρά τραγουδάκια, πολλά από αυτά μικρά διαμαντάκια, ‘’You Suffer’’ και δεν περιγράφω άλλο, και υπάρχουν και αρκετοί μικροί θησαυροί, κρυμμένοι, στα splits, σε Ιαπωνικές και άλλες special εκδόσεις ως bonus, αλλά και σαν ακυκλοφόρητα από διάφορα sessions demos και rehearsals, και μερικές εύστοχες διασκευές. 

Πολλά τέτοια κομμάτια, και από πιο πρόσφατες, αλλά και από αρχαίες ηχογραφήσεις, υπάρχουν στην καινούρια κυκλοφορία των Napalm Death, μέσω της Century Media Records που τιτλοφορείται ‘’Coded Smears and More Uncommon Slurs’’.

Το τι κομμάτια, τι μουσική και ποια τα λόγια έχουν οι Napalm Death το ξέρουν και όσοι τους γουστάρουν αλλά και όσοι έχουν επιδερμική σχέση με το έργο τους, και έτσι δεν χρειάζονται πολλές αναλύσεις. Η συγκεκριμένη κυκλοφορία είναι αρκούντως καλή και πρακτική,  για τους οπαδούς που θα τα έχουν όλα στην συλλογή τους. Για τους άλλους που δεν έχουν γνώση για τους Napalm Death, δεν θα την αποκτήσουν με το ‘’Coded Smears and More Uncommon Slurs’’, και προφανώς θα πρέπει να ανατρέξουν στους παλαιούς και νεότερους δίσκους τους.

Αναμένοντας καινούριους δυναμίτες, ακούμε και αυτά τα κρυμένα κομμάτια των Napalm Death.

 

 

Copyright 2024. All Right Reserved.