Bloody Hammers - The Horrific Case of Bloody Hammers

Να το διασκεδάσουμε και λίγο

    Πολύ ενδιαφέρουσα και άκρως διασκεδαστική, με την πιο ωραία - καλτεχνική έννοια, η περίπτωση των doom/hard rockers Bloody Hammers. Μας έρχονται από την  Transylvania County στις Η.Π.Α.

 Με αρκετά πλούσια δισκογραφία, για τα πέντε χρόνια παρουσίας τους, τώρα κυκλοφορούν ένα ep από την Napalm Records με τίτλο The Horrific Case of Bloody Hammers. Σε 300 αντίτυπα 12" vinyl.

  Το τρομερό στην κυριολεξία εξώφυλλο, με φωτογραφίες από ταινίες τρόμου, και οι τίτλοι των κομματιών, Gates of Hell, The Beyond, γ.π, έχουν σαφείς αναφορές σε cult horror movies, (From Beyond, The House by the Cemetery, κ.α), αυτή είναι και η κύρια θεματολογία του σχήματος. Έτσι η Devallia, organ, keyboards και ο σύζυγος της Anders Manga, φωνητικά, κιθάρα, ντραμς, βγάζουν στον ήχο τους, στον στίχο τους, και κυρίως στην σκοτεινή τρομακτική ατμόσφαιρα που βγάζουν όλα αυτά, την αγάπη τους για αυτές τις ταινίες.

  Και αυτοί είμαι απόλυτα σίγουρος γουστάρουν και το διασκεδάζουν δημιουργώντας το, και όλοι όσοι το ακούμε, το γουστάρουμε και το διασκεδάζουμε ακόμα περισσότερο…άλλωστε ένας από τους βασικότερους λόγους που οι Θεοί έφτιαξαν την μουσική, είναι αυτός.

  Από το Gates Of Hell που ανοίγει την πρώτη πλευρά του  The Horrific Case of Bloody Hammers, το hard rock, με πολλά στοιχεία occult rock, κυριαρχεί στο μουσικό στυλ των Bloody Hammers. Το doom εισβάλει στα επόμενο κομμάτια, Blood, The Beyond, με το occult να παραμένει παντοδύναμο. Κυρίως από τα πλήκτρα της Devalia, που φτιάχνουν και την κατάλληλη ατμόσφφαρα. Τα φωνητικά του Anders Manga είναι μια ευχάριστη μίξη Marilyn Manson και Serj Tankian.

  Στην δεύτερη πλευρά τα Vultures Circle Overland, με εναλλαγές στον ρυθμό, All the Colors of the Dark, με την Electric Wizard μυρωδιά, κυρίως στις κιθάρες, και το The Bloodsuckers Leads The Dance με τα στοιχειωμένα πλήκτρα, συνθέτουν και αυτά ένα δυνατό διασκεδαστικό εικοσιπεντάλεπτο, που θες να το ξανά ακούσεις, και να το ξανά ακούσεις. Αλλά και σε βάζει και στην πρίζα να βρεις και να ξαναδείς όλες αυτές τις cult horror movies. Και με όλα αυτά, διασκεδάσουμε και περνάμε υπέροχα.

Copyright 2024. All Right Reserved.