Chaoshorde - Hordes Arising ep

Chaoshorde - Hordes Arising (EP, 2018)

ΟΙ ΟΡΔΕΣ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ

Οι Chaoshorde μας έρχονται από την πόλη του Ρεθύμνου από την Κρήτη. Καινούρια μπάντα, thrash metal. Όμως  βάζουν το thrash, και το black στην ίδια μουσική πρόταση, και εντάξει δεν υπάρχει και τόσο μεγάλη πρωτοτυπία σε αυτό. Αλλά το βάζουν σε αυτό το ντεμπούτο ep, που κυκλοφορούν μονάχοι τους, με τίτλο ‘’Hordes Arising’’ και το κάνουν όμορφα, σωστά, με την απαραίτητα για τον ήχο, μεράκι, αγάπη και πώρωση.

Με logo που δείχνει την μουσική τους ακραία κατεύθυνση και εξώφυλλο ανάλογης thashοκατάστασης μας υποδέχονται στην παρέα τους οι Chaoshorde.

O Lampros Skrekos στην φωνή, που αγριεύει και blackίζει. Είναι και στους Flesh Martyr. Στις κιθάρες οι Vaggelis M. και George "Dimator" Dimitrakakis, Biotoxic Warfare, ex – Menace, Serpent Path ο τελευταίος. Τα riffs από τις κιθάρες του τρέχουν σαν γάργαρο νερό, δίνοντας ταχύτητα, ενέργεια και δυναμισμό στην μουσική των Chaoshorde.  Στα τύμπανα ο Antonis Petridis. Και στο μπάσο ο Da'at. Όλοι νέα παλικάρια διψούν να ακούν πρώτα, να δημιουργούν και φυσικά στην τελική να παίζουν την ακραία και άκρως ανεβαστική μουσική τους. Τρεις καλοδουλεμένες συνθέσεις ‘’Hordes Are Rising’’, επικό ξεκίνημα, χαοτική συνέχεια,  ‘’Outcasts’’, riffοκεραυνοί, ‘’Under the Unholy Banner’’, με την ακουστικό – μελωδικό μπάσιμο και την έκρηξη λίγα δευτερόλεπτα μετά και μία διαβολεμένη διασκευή στους Agent Steel και στο κομμάτι ‘’Agents Of Steel’’.

Οι Chaoshorde, είναι ένα thrash σχήμα από την χώρα μας, που βάζει την δική της σφραγίδα στην πανφημολογούμενη άνοδο της Ελληνικής thrash σκηνής. Αλλά πέρα από αυτό με αυτό το πρώτο δείγμα, ‘’Hordes Arising’’ ep δείχνουν ότι με δουλειά επιμονή αλλά και αγάπη σε αυτό που κάνουν, ότι ήρθαν για να μας απασχολήσουν ακόμα περισσότερο στο μέλλον.

 

 

 

 

Copyright 2024. All Right Reserved.