Toxic - Breaking Class

Ορεκτικό τεχνικό thrashάτο

  Μέσα σε τριάντα και χρόνια, με δύο μεγάλα διαλείματα που είσαν ανενεργοί,  οι Νεουορκέζοι Toxic έχουν να μας δείξουν μόνο δύο ολοκληρωμένους δίσκους, World Circus του 1987, και το Think This του 1989. Μετά το 1992 διέλυσαν και μια απόπειρα το 2007 ήταν άκαρπη με ένα live dvd, και πια από το 2010 είναι πάλι στις επάλξεις. Καλά όχι ότι σκοτώνονται, πάλι ένα live dvd το 2010, ένα single, και τώρα έχουμε ένα μικρό δείγμα με τρία καινούρια κομμάτια σε ένα ep με τίτλο Breaking Class. Προπομπός νέου δίσκου, που πρόκειται, σύμφωνα με το ιδρυτικό μέλος  Josh Christian θα κυκλοφορήσει μέσα στην χρονιά. Το Breaking Class το κυκλοφορούν αυτές τις μέρες ανεξάρτητα, μόνοι τους.

  Ο Josh Christian κιθαρίστας, ο τραγουδιστής από το 1989 Charles Sabin, και οι πιο καινούριοι, Jim DeMaria ντραμς, και Shane Boulos μπάσο…που όμως δεν συμμετείχε στην δημιουργία του ep, είναι το τωρινό Toxic line up.

  Το επιθετικό και συνάμα αυτοσαρκαστικό για την χώρα τους εξώφυλλο φιλοτέχνησε ο Mario E. López M.

  Τρία τα κομμάτια τεχνικού thrash στο οποίο επιδίδονται όλα αυτά τα χρόνια οι Toxic: Stand Up με τις κιθάρες και την τσιρίδα να σκάνε μετά την χορωδιακή εισαγωγή.  Το Breaking Class με καταιγιστικά riffs και μελωδικό πέρασμα στο ρεφρέν. Psyop με ομιλίες στην αρχή και μετά κιθάρα μπάσο και κυρίως ντραμς να τρέχουν κατοστάρι.

  Καλό το ορεχτικό το Breaking Class από τους βετεράνουν πια Toxic…αναμένουμε την πρώτη μετά από χρόνια ολοκληρωμένη τους δουλειά.

Copyright 2024. All Right Reserved.