Almanac - Rush of Death

ALMANAC - Rush Of Death (OFFICIAL LYRIC VIDEO)

Ο VICTOR SMOLSKI ΚΑΙ Η ALMANAC ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ: ΜΕΡΟΣ ΤΡΙΤΟ

Οι Almanac του Victor Smolski, με το ‘’Rush Of Death’’ έφτασαν αισίως στο τρίτο δισκογραφικό τους βήμα. Μέσα στα τόσα πρότζεκτ που διατηρεί ο Λευκορώσος Θεός της εξάχορδης, από τότε που έφυγε από τους Rage, διατηρεί την φόρμα του, την δημιουργικότητα και την έντονη δραστηριότητα. Το ’Rush Of Death’’ διαδέχεται τα ‘’Kingslayer’’ του 2017 και το ‘’Tsar’’ του 2016. Κυκλοφορεί από την Nuclear Blast σε 12’’ βυνύλιο, cd, digital και σε μια lmt edition cd + dvd με το dvd να περιέχει live tracks & documentaries.

‘’Drivers Start your engines!’’, ‘’Predator’’, και αρχίζει μια κιθαριστική επίθεση από αυτές που αρέσουν. Όπως περνούν τα κομμάτια το ‘’Rush Of Death’’ φαντάζει και είναι μια φυσική συνέχεια των δυο προηγούμενων δίσκων τους, όπως φυσικά και της Victor Smolski εποχής των Rage, ειδικά όταν τα leads του Βίκτωρα κυριαρχούν. Και κυριαρχούν μαζί με την έντονη παρουσία της μελωδίας. Άλλωστε ο Victor Smolski σαν ολοκληρωμένος μουσικός παίζει ακόμα  keyboards, cello, citar & piano βάζοντας πολλά ενδιαφέροντα μουσικά επίπεδα στην μουσική τους. Κάνει και την παραγωγή. Ωραία τα φωνητικά του
Patrick Sühl μαζί με την Jeannette Marchewka (Lingua Mortis Orchestra). Στο rhythm section οι Tim Rashid, μπάσο και Kevin Kott, τύμπανα διεκπεραιώνουν τον δυναμισμό του ήχου. Ωραία κομμάτια τα ‘’Rush Of Death’’ και ‘’Bought and Sold’’ που μαζί με το ‘’Predator’’ έγινα ομοίως όμορφα official clips,  αλλά ακόμα και το ‘’Human Essence’’ intro στο εξαιρετικό Satisfied’’, που φέρνει πολύ σε Lingua Mortis Orchestra,  καθώς και τα πιο Rage ‘’Can't Hold Me Back’’ και ''Like a Machine'' με τα ανατολίτικα καρυκεύματα. 

Καλός δίσκος το ‘’Rush Of Death’’ θα ανταμείψει τους ακροατές του.
 

Copyright 2024. All Right Reserved.