Illdisposed - Reveal Your Soul for the Dead

ILLDISPOSED - With Hate (Official Single)

ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΔΑΝΙΜΑΡΚΙΑ

Οι Δανοί από το Aarhus,  Illdisposed που κάποτε στον τρίτο δίσκο τους μας μιλούσαν με το Σαιξπηρικό ‘’There’s Something Rotten…In The State Of Denmark’’ τώρα σε ανάλογο ύφος μας λεν στον δέκατο τέταρτο δίσκο τους ‘’Reveal Your Soul for the Dead’’, ο οποίος κυκλοφορεί από την Massacre Records. Τριάντα σχεδόν χρόνια μπάντα, πότε σαν death metal, πότε σαν μελωδικό και τώρα με death metal με πιο grooveάτες πινελιές, είναι μια μπάντα εγγύηση ως προς την ποιότητα των δημιουργιών – κυκλοφοριών της. Ο τραγουδιστής Bo Sommer είναι ο συνδετικός κρίκος όλων αυτών των χρόνων και των δίσκων. Όμως εδώ βάζει το θαυματουργό χεράκι του και πράγματι κάνει παπάδες, στην μίξη και την παραγωγή, ο Dan Swanö.

Ο ζεστός ήχος, παράγωγο και των Illdisposed και φυσικά του Dan Swanö μπαίνει από το intro ‘’Reveal Your Soul…’’ και το κομμάτι που το ακολουθεί ‘’…For The Dead’’. Μαζί με αυτό το grooveάτο αλλά πάντα death μουσικό υπόβαθρο τους. Η πνιχτή φωνή του Sommer είναι ακόμα εδώ, μαζί με την πολύ καλή κιθαριστική δουλειά του εδώ και πολύ καιρό κιθαρίστα Jakob "Batten" Hansen. Κάπως πιο άγρια μας την βγαίνει το ‘’With Hate’’ και πιο μελωδικά, με μπόλικια groovea το ‘’This is Our Calling for the Dead’’. Η παραγωγή δίνει φτερά στο καλό songwriting και έτσι κομμάτια σαν τα ‘’What Will I Become?’’, ‘’We Must Endure’’, ‘’To Sail You Away’’, ‘’We Are One’’, να απογειώνονται. Στο όλο αυτό σύνολο και το rhythm section, Kussen Jensen, μπάσο και Rasmus Schmidt βάζει το δικό του λιθαράκι στον ρυθμό και τον ήχο. Ακούστε τα τρομερά τύμπανα στο ‘’Drink It All’’. Στο  ‘’She’s Not in Our Way’’ σαν βγαίνει ο παλαιός melodic death εαυτό τους πιο έντονα και ο δίσκος κλείνει όμορφα με το ‘’All is Sworn’’.

Ακούστε άμεσα το ‘’Reveal Your Soul for the Dead’’ των Δανών Illdisposed. Προτείνεται άφοβα και σε παραδοσιακούς όσο και πιο μοντέρνους deathsters και όχι μόνο.

 

 

 

Copyright 2024. All Right Reserved.