Man With A Mission - Chasing The Horizon

MAN WITH A MISSION - 2045

ΡΙΨΟΚΙΝΔΥΝΕΣ ELECTRONICA ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

Μερικές μουσικές σε βρίσκουν ακόμα και αν έχουν πάρει λάθος δρόμο, ή αν εσύ έχεις κατά λάθος πέσει στον δρόμο τους. Έτσι και οι electronica ή κάτι τέτοιο Man With A Mission με τον δίσκο, που έχασε τον δρόμο του και έπεσε στην φιλόξενη για διαφορετικούς ήχους αγκαλιά του Metal Zone. Ή εμείς (εγώ) λοξοδρομήσαμε προς την μεριά τους, σκάβοντας και βρίσκοντας νέους ή μη γνώριμους παλαιούς ήχους.  Ο δίσκος κυκλοφορεί από την Century Media Records, άρα τα παιδιά από την Ιαπωνία έχουν έρθει προς εμάς. Και τιτλοφορείται ‘’Chasing The Horizon’’.

Έγραψα για ηλεκτρονική μουσική, αλλά δεν είπα όλη την αλήθεια. Καθώς εδώ έχουμε από μοντέρνο rock, pop, dance, hip hop, rap, στοιχεία, στην μουσική των Man With A Mission. Έτσι ανακατεύουν τους ήχους φτιάχνοντας με αδημονία τον δικό τους και για να τον ακούσουν πρώτα από όλους αυτοί και μετά να βγει να το ακούσει και το φιλοθεάμον κοινό.

Μέσα σε αυτά τα ξένα, σε μένα, μονοπάτια, βρήκα ήχους ικανούς να φιλοξενηθούν από τα αυτιά μου, στο rapαριστο ‘’Broken People’’, στο ‘’Winding Road’’ με το πιο rockάδικο στυλ, στο πιο ευαίσθητο σαν μπαλαντοειδές  ‘’Please Forgive Me’’,  στο πιο nu metal ‘’Hey Now’’ ή στο pop ‘’Take Me Under’’, ή και το τίγκα ‘’Πυρετός Στο Σαββατόβραδο’’ ‘’Break The Contradictions’’. Το τερματικό και πιο μελωδικό  ‘’ Sleepwalker’’ με άρρεσε, με άγγιξε περισσότερο από όλα.  Ή βρήκα ήχους  κάπως πιο ξένους, που δυσκολεύομαι να κρίνω ή να ΄περιγράψω όπως το ‘’2045’’, το ‘’Dead End In Tokyo’’ ή το ‘’Dog Days’’,  που είναι σαν να έρχονται από το μακρινό μέλλον για το γέρικο μυαλό μου.

Για το αυτοκίνητο, για όσους οδηγούν, και τους συνταξιδιώτες τους, το ‘’Chasing The Horizon’’ των Man With A Mission θα δώσει πολλά διαφορετικά ηχοχρώματα. Καλά οι βαριοί metalάδες πάρτε δραμαμίνη, υδροχλωρική μεκλoζίvη δηλαδή.  Μπορεί να χρειαστεί με τόση ποικιλομοντερνιά.

 

 

Copyright 2024. All Right Reserved.