PHIL CAMPBELL & THE BASTARD SON - Age Of Absurdity

PHIL CAMPBELL AND THE BASTARD SONS - Dark Days (OFFICIAL VIDEO)

ΤΟ ΡΟΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ

Ο παλιός Phil Campbell, μετά το οριστικό και αναμενόμενο με τον θάνατο του Lemmy, τέλος των Motorhead, έχει εδώ και ένα χρόνο φτιάξει το νέο μουσικό του όχημα, μαζί με τους τρεις γιους του τους Phil Campbell & The Bastards Sons. Μαζί τους και ο τραγουδιστής Neil Starr. Τον Ιούνιο που μας πέρασε αυτό το hard rock σχήμα κυκλοφόρησε το ep με τίτλο το όνομα τους. Το κείμενο για αυτό εδώ https://www.metalzone.gr/reviews/%CE%BF-phil-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%AC-%CF%84%CE%BF%CF%85

Αυτές τις μέρες κυκλοφορούν την πρώτη ολοκληρωμένη τους δουλειά με τίτλο Age Of Absurdity. Ένδεκα ολόφρεσκα κομμάτια, ούτε ένα από το πρόσφατο ep, περιλαμβάνει το Age Of Absurdity, hard rock που πότε θέλει να αλητέψει, πότε να δείξει την ευαισθησία του, πότε να επιδείξει αυτήν την rock ‘’αλητεία’’, αλλά σχεδόν ποτέ τις όποιες Motorhead καταβολές θα μπορούσε με ευκολία σκέψης να βάλει κανείς με το νου του. Και να τα πρώτα χαραχτηριστικά μπορεί, και είναι, να θεωρηθούν hard rock κλισέ, το τελευταίο είναι προς τιμήν του Phil Campbell. Τα Ringleader και Freak Show ξεκινούν δυναμικά, με την κιθάρα του Phil να είναι σε κέφια. Προχωρώντας όμως στα κομμάτια όλο αυτό δείχνει να πελαγοδρομεί σε χιλιοακουσμένες ιδέες, τα rock κλισέ που έλεγα, και το όλο αποτέλεσμα να χάνει κυρίως σε ενδιαφέρον. Στο Gypsy Kiss έχουμε ένα διάλογο από το μπάσο και τα ντραμς που φέρνει κάτι από το Overkill των Motorhead, στο μόνο ίσως σημείο που γίνεται αυτό. Το Get On Your Knees, μόνο στο τίτλο μυρίζει κάπως  Motorhead. Το Dark Days βάζει μια blues rock ενδυμασία ξεχωρίζοντας αμέσως, κάτι που κάνει με παρόμοιο τρόπο και το Into The Dark στο τέρμα του δίσκου.  

Το Age Of Absurdity δεν είναι κάτι που θα κάτσει να θαυμάσει κανείς,  ειδικά  αν αναλογιστεί σε τι ύμνους έχει συμμετάσχει ο Phil, αλλά από την άλλη είναι ένας δίσκος που θα ευχαριστήσει παλαιούς rockάδες και νοσταλγούς αυτού τους ήχου.

Copyright 2024. All Right Reserved.