Sorrows Path - Touching Infinity

Το doom κυβερνά τις καρδιές μας

  Ήρθε η ώρα τρία χρόνια μετά το Doom Philosophy, και επτά μετά το The Rough Path Of Nihilism, που σήμανε και την επιστροφή των Αθηναίων power/doomsters Sorrows Path στην σκηνή, και κυκλοφορούν το τέταρτο δίσκο…ναι τέταρτο, και το Resurrection το λαμβάνω σαν μια ολοκληρωμένη κυκλοφορία, με τίτλο Touching Infinity. Κυκλοφορεί από την Iron Shield Records 22 Σεπτεμβρίου.

  Στους παλιούς Κώστα Σαλωμίδη, κιθάρα, Άγγελο Ιωαννίδη, φωνή, Σταύρο Γιαννάκο, μπάσο, και Φώτης Μουντούρης, ντραμς, έρχεται να προστεθεί, από τους Insidead, ο κιθαρίστας Γιώργος Βίχος.

  Το doom των Sorrows Path πέρα από τις power καταβολές στηρίζεται στις μελωδικές κιθάρες του Κώστα και στις φωνητικές μελωδίες του Άγγελου. Πάνω από όλα όμως το doom είναι συναίσθημα, που βγαίνει από τις συνθέσεις, τις μελωδίες και τον τρόπο που παίζονται από τα παιδιά. Από τους στίχους και τις φωνητικές μελωδίες και τον τρόπο που αυτές εκφέρονται από τον Άγγελο Ιωαννίδη.

   Intro to Infinity και μελωδική έναρξη, με ανατολίτικο χρώμα. Fantasies Will Never Die, έγινε video clip, δικαίως μιας και πρόκειται για μια όμορφη μελωδία, κυρίως από κιθάρες που σου μένει με την μία. Ο δίσκος πάει σε αυτό το μοτίβο, με τα Metaphysical Song, The Subconscious, Revival of Feminine Grandeur, με το πολύ δυναμικό riff, και τα διακριτικά πλήτρα, να ξεχωρίζουν, για μένα.  Κλείσιμο με το επίσης μελωδικό και πληκτράτο Touching Infinity.

  Οι Sorrows Path, στο Touching Infinity, μας δίνουν το μελωδικό doom τους, με όμορφες καλοδουλεμένες συνθέσεις, σε ένα δίσκο που θα ευχαριστηθούν όλοι όσοι αγαπούν το doom…ειδικά αυτό με συναίσθημα.

 

 

Copyright 2024. All Right Reserved.